Domeniul Alimentar

1 noiembrie 2022

Ce suprafete pot fi dezinfectate in industria produselor procesate din lapte, inghetata si a produselor alternative cu sistemul B.E.I.?

Sistemul de Biosecuritate Ecologica Integrata asigura dezinfectia urmatoarelor suprafete din industria produselor procesate din lapte, inghetata si a produse alternative: Dezinfectia aerului conform normelor si a standardelor internationale in vigoare in 2022; Dezinfectia se realizeaza prin montarea unor dispozitive speciale care proiecteaza un strat de lumina ultravioleta UV-C, paralel cu tavanul si podeaua, la distanta de zona de activitate a operatorilor, prin care aerul se dezinfecteaza in cicluri repetate prin convectie. Dezinfectia suprafetelor: exterioare:podelelor, peretilor, […]
31 octombrie 2022

Care sunt avantajele utilizarii sistemului B.E.I?

Cu o investitie mica si utilizare fara mentenanta de peste 25 de ani beneficiezi si de: Pentru a parcurge intregul material dedicat industriei alimentare, click aici.
26 octombrie 2022

De ce este necesar sistemul de „BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA” in industria dulciurilor si a produselor alternative?

Pentru ca noi garantam CONTROLUL BIOCONTAMINANTILOR! Dinamica crescuta a deplasarii oamenilor si a produselor la nivel global a dus la aparitia unei diversitati nemaiintalnite de bacterii, mucegaiuri si virusuri. Acestea incep sa afecteze mediul de productie si procesare al dulciurilor si a produselor alternative, deoarece metodele clasice de decontaminare utilizate devin din ce in ce mai ineficiente. Astfel, protectia data de dezinfectia clasica efectuata cu substante chimice este limitata din foarte multe […]
26 octombrie 2022

De ce este necesar sistemul de „BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA” in industria painii, oualor si a produselor alternative?

Pentru ca noi garantam CONTROLUL BIOCONTAMINANTILOR! Dinamica crescuta a deplasarii oamenilor si a produselor la nivel global a dus la aparitia unei diversitati nemaiintalnite de bacterii, mucegaiuri si virusuri. Acestea incep sa afecteze mediul de productie si procesare al produselor de panificatie, oualor si a produselor alternative, deoarece metodele clasice de decontaminare utilizate devin din ce in ce mai ineficiente. Astfel, protectia data de dezinfectia clasica efectuata cu substante chimice este limitata […]
21 octombrie 2022

De ce este necesar sistemul de „BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA”in industria produselor procesate din lapte, inghetata si a produselor alternative?

Pentru ca noi garantam CONTROLUL BIOCONTAMINANTILOR! Dinamica crescuta a deplasarii oamenilor si a produselor la nivel global a dus la aparitia unei diversitati nemaiintalnite de bacterii, mucegaiuri si virusuri. Acestea incep sa afecteze mediul de productie si procesare al produselor din lapte, inghetata si produse alternative, deoarece metodele clasice de decontaminare utilizate devin din ce in ce mai ineficiente. Astfel, protectia data de dezinfectia clasica efectuata cu substante chimice este limitata din […]
16 mai 2022

Serviciile cu titlu gratuit de care poti beneficia oricand la BIOCOMP

De peste 30 de ani compania BIOCOMP are grija de sanatatea dumneavoastra, prin intermediul abordarilor personalizate, si va ofera BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA bazata pe tehnologia luminii UV-C. In acelasi timp, va oferim o serie de servicii cu titlu gratuit, in urma unei achizitii sau prin simpla apelare a unuia dintre specialistii nostri, experti in domeniu. Pentru noi, consultanta inseamna solutii si rezultate masurabile pe care le putem obtine impreuna cu dumneavoastra. Cum […]
26 ianuarie 2022
Dezinfectia cu lumina UV-C in industria lactatelor

Dezinfectia cu lumina ultravioleta UV-C in industria lactatelor

Intrucat sunt bogate in numeroase tipuri de nutrienti, inclusiv carbohidrati (in special lactoza), lipide, proteine, aminoacizi esentiali, enzime, vitamine si minerale, produsele lactate creeaza conditiile optime pentru cresterea si dezvoltarea microorganismelor. Astfel, producerea unor produse lactate sigure este mai dificila decat producerea altor categorii de produse alimentare. Procesarea termica este cea mai cunoscuta metoda de decontaminare pentru asigurarea sigurantei produselor lactate si prelungirea termenul de valabilitate. In ultimii ani, insa, interesul acordat […]
16 noiembrie 2021

Tunelul de dezinfectie cu tehnologia luminii UV-C – beneficii pentru industria alimentara

Producatorii si procesatorii de produse alimentare respecta protocoale sanitare stricte pentru a evita aparitia si raspandirea contaminarilor si a mentine produsele la cel mai inalt nivel de calitate si siguranta. Insa, in ciuda masurilor de protectie clasice, agentii patogeni pot fi introdusi in zonele de productie si procesare, avand ca purtatori salariatii, materiile prime si materialele, mijloacele de transport, echipamentele, ambalajele etc. In aceste conditii, pentru biosecurizarea unitatii si a produselor alimentare, […]
4 octombrie 2021
Extinderea termenului de valabilitate a cărnii

Extinderea termenului de valabilitate a cărnii cu ajutorul Biosecurității Ecologice Integrate®

BIOCOMP, lider de piață cu 30 de ani de expertiză, este singura companie din România ce asigură Biosecuritatea Ecologică Integrată ® cu tehnologia luminii UV a spațiilor de producție alimentară, pentru siguranță sporită și extinderea termenului de valabilitate a cărnii. Dinamica mişcării oamenilor la nivel planetar, precum şi dezvoltarea la nivel mondial a comerțului cu produse din carne continuă să crească exponențial, odată cu acestea crescând cantitatea şi diversitatea bacteriilor, mucegaiurilor şi […]
5 august 2021
siguranta si securitatea produselor alimentare

Biosecuritatea produselor alimentare

Produsele alimentare (fie că vorbim de cele neprocesate, fie de cele parțial sau complet procesate) adresate consumului uman implică necesitatea respectării unor reguli de igienă, aplicate în toate etapele lanțului alimentar – de la producție și procesare la depozitare, distribuție și consum. Astfel, biosecuritatea produselor alimentare devine una dintre cele mai importante provocări legate de siguranța și securitatea alimentelor. Globalizarea, creșterea populației și a consumului, modificările legislative, conștientizarea importanței unui mediu sustenabil, […]
error: Conținutul acestui website este protejat!