De ce este necesar sistemul de „BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA” in industria dulciurilor si a produselor alternative?

De ce este necesar sistemul de „BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA” in industria painii, oualor si a produselor alternative?
Care sunt avantajele utilizarii sistemului B.E.I?

Pentru ca noi garantam CONTROLUL BIOCONTAMINANTILOR!

Dinamica crescuta a deplasarii oamenilor si a produselor la nivel global a dus la aparitia unei diversitati nemaiintalnite de bacterii, mucegaiuri si virusuri.

Acestea incep sa afecteze mediul de productie si procesare al dulciurilor si a produselor alternative, deoarece metodele clasice de decontaminare utilizate devin din ce in ce mai ineficiente.

Astfel, protectia data de dezinfectia clasica efectuata cu substante chimice este limitata din foarte multe puncte de vedere:

  • ca eficienta scazuta a dezinfectiei si a controlului agentilor patogeni, deoarece creste numarul de mutatii noi rezistente la actiunea substantelor;
  • ca eficienta economica, procedura are caracter repetitiv, generator de costuri mari, necesitand permanent folosirea de materiale auxiliare ca ambalaje, manusi de protectie, materiale textile precum si manopera efectuarii dezinfectiei chimice;
  • ca nivel al consumurilor energetice, din ce in ce mai mari, element foarte important in calculul pretului de cost final.

Aceste provocari economice genereaza schimbari majore de perceptie la nivelul clientilor finali, platitorii pretului de vanzare si de consumatorii de dulciuri si a produselor alternative.

Gradul de interes din partea clientilor si notorietatea unitatilor procesatoare de dulciuri si a produselor alternative devin din ce in ce mai mult legate de asigurarea de standarde de calitate foarte inalte si de oferirea unor termene de valabilitate prelungite a produselor de consum.

Astfel, responsabilitatea producatorilor de dulciuri, ce fac eforturi constante pentru asigurarea unui mediu biosecurizat ecologic integrat, va face diferenta din ce in ce mai mult pe piata.

Biosecurizarea epidemiologica a companiilor din industria dulciurilor si a produselor alternative are un efect benefic direct asupra reprezentantilor institutionali, a salariatilor si a clientilor. Se creeaza premisele unei capabilitati maximizate de performanta economica a acestor companii, ce vor genera produse sigure pentru consumatori si vor genera noi oportunitati de dezvoltare a cotei de piata.

Daca pentru dezinfectia aerului, a suprafetelor generale si a echipamentelor, companiile din industria dulciurilor au adoptat o serie de masuri sanitare, de multe ori dezinfectia produselor si a ambalajelor nu este luata in calcul.

De ce este importanta si obligatorie dezinfectia produselor si a ambalajelor?

Pentru ca dulciurile si ambalajele pot reprezenta o importanta sursa de contaminare, transferand agentii patogeni periculosi pe suprafetele cu care intra in contact.

Cercetarea si dezvoltarea tehnologiei de dezinfectie ecologica cu lumina ultravioleta UV-C, alaturi de expertiza si experienta in domeniu a companiei BIOCOMP de peste 31 de ani, face ca astazi sa oferim un sistem si o tehnologie de ultima generatie, cu consumuri energetice neglijabile, la preturi accesibile.

Oferim garantia controlului biocontaminantilor specifici, intr-o maniera ecologica si cu o singura dotare si peste 25 de ani de utilizare!

Sistemul propus de BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA cu tehnologia luminii ultravioletă UV-C este validat si recomandat de catre organizatiile mondiale si europene din domeniul alimentar, ca metoda alternativa de asigurare a dezinfectiei in unitatilor ce ofera dulciuri si produse alternative.

Compania BIOCOMP a inregistrat in premiera mondiala si ofera tuturor operatorilor din aceasta ramura industriala sistemul de „BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA (B.E.I.) cu lumina ultravioleta UV-C”.

Acest sistem reprezinta prima abordare holistica, ce presupune blocarea biocontaminarilor si a agentilor patogeni periculosi specifici (precum: Listeria monocytogenes, Salmonella si Escherichia coli, spori de mucegai specifici, etc.), indiferent de varianta sau mutatie, de pe toate caile de contaminare posibile din aer, suprafete, echipamente, materii prime, materiale, ambalaje, mijloace de transport. De asemenea, acest sistem asigura si tratarea directa a dulciurilor si a produselor alternative pentru cresterea timpului de proaspat cu pana la 100%.

Pentru a parcurge intregul material dedicat industriei alimentare, click aici.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!