Biosecuritate Ecologica Integrata BIOCOMP

BIOCOMP furnizeaza, in exclusivitate, Sistemul de Biosecuritate Ecologica Integrata si control proactiv al biocontaminantilor bazat pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C, pentru dezinfectia profesionala a aerului, a suprafetelor si a produselor (alimentare si nealimentare).

Sistemul de Biosecuritate Ecologica Integrata si control activ al biocontaminantilor oferit de BIOCOMP este in concordanta cu Directivele Europene 2014/35/EC, 2014/30/EC, 2012/19/EC, 2006/25/EC, Standardul ISO 15858, HG 510/2010. De asemenea, BIOCOMP este acreditata ISO 9001/2015 de catre DEKRA Germania.

BIOCOMP a inregistrat la Oficiul Roman al Drepturilor de Autor paternitatea pentru conceptul de Biosecuritate Ecologica Integrata, acesta fiind un punct de reper important in continuarea unui proces de cercetare – dezvoltare – inovare inceput in urma cu 32 de ani.

Biosecuritatea Ecologica Integrata este un concept unic de asigurare a dezinfectiei spatiilor de activitate umana impotriva contaminarii si transmiterii oricarui tip de agent patogen periculos: virusuri (inclusiv SARS-CoV-2), bacterii, mucegaiuri etc.

  • Biosecuritate – protectia la contaminarea cu agenti patogeni biologici ce afecteaza in mod periculos sanatatea, viata si activitatea oamenilor in spatiile medicale, educationale, industriale sau logistice, office etc.
  • Ecologica – actiunea de biosecurizare se face in mod ecologic, dispozitivele de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C BIOCOMP nu utilizeaza si nu produc substante chimice si nu modifica calitatea aerului (nu produc ozon).
  • Integrata – actiunea de biosecurizare vizeaza aerul, suprafetele generale si obiectele sau produsele alimentare (pentru cresterea timpului de proaspat).

Biosecuritatea Ecologica Integrata se realizeaza prin dotarea spatiilor cu dispozitive specializate de dezinfectie bazate pe tehnologia luminii ultravioleta UV-C, pentru blocarea contaminarii si transmiterii agentilor patogeni periculosi si pastrarea unui sistem activ de protectie:

  • pentru dezinfectia aerului, in prezenta oamenilor dupa reglementarile internationale si europene in vigoare;
  • pentru dezinfectia suprafetelor generale (podele, pereti, echipamente, blaturi de lucru, mese, scaune, birouri etc.);
  • pentru dezinfectia obiectelor (incaltaminte, telefoane mobile, tablete, genti, corespondenta si pachete, ambalaje, bijuterii, jucarii, masti, obiecte personale etc.) sau a produselor alimentare (carne si produse din carne, lapte si produse lactate, oua, produse de panificatie si a cereale, fructe si legume etc.).

BIOCOMP ofera in exclusivitate consultanta profesionala la sediul clientului, ante si post-vanzare.

Domenii de aplicabilitate ale sistemului de Biosecuritate Ecologica Integrata cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C:

error: Conținutul acestui website este protejat!