Despre noi

1Cine suntem?

Noi suntem BIOCOMP din judeţul Iaşi.
Ne-am înfiinţat în anul 1991, ca o afacere de familie.
Suntem compania ce oferă tuturor şansa de a trăi într-un mediu protejat de boli şi alte virusuri, bacterii sau spori de mucegai ce dăunează sănătăţii şi ne scad vitalitatea şi starea de bine.

Cu o experiență de peste 28 de ani în domeniul dezinfecției aerului și a suprafețelor, BIOCOMP este astăzi liderul de piață naţional în producţia lămpilor și dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C.

2Ce oferim?

Soluţii integrate de consultanţă şi dispozitive profesionale, specializate pentru dezinfecţia pe bază de lumină ultravioletă UV-C.

BIOCOMP vă pune la dispoziţie cel mai eficient concept de biosecuritate ecologică la nivel mondial, prin dezinfecţia aerului şi a suprafeţelor cu dispozitive bactericide produse în România, pentru domeniile medical, alimentar, educaţional, office, zootehnic, cosmetic, casnic.

Dispozitivele bactericide şi conceptele de dezinfecţie propuse elimină în manieră ecologică infecţiile nosocomiale, reduc masiv capacitatea de transmitere a bolilor, elimină agenţii patogeni periculoşi din mediul de activitate al oamenilor şi permit producerea de alimente mai sănătoase.

3Ce ne ghidează? Misiunea noastră
Dorinţa de a îmbunătăţi constant calitatea vieţii oamenilor din jurul nostru prin soluţii inovative de dezinfecţie şi sterilizare UV-C a aerului, apei, a încăperilor şi a suprafeţelor de lucru.
4Unde dorim să ajungem? Viziunea noastră
Suntem compania românească, liderul industriei, care oferă cele mai eficiente soluţii de dezinfecţie şi sterilizare, în cele mai variate domenii, pentru a răspunde tuturor exigenţelor de igienă ale clienţilor şi partenerilor noştri.
5Sloganul nostru?
Dezinfecția inteligentă - Dezinfecția BIOCOMP!


Ce ne defineşte activitatea? Sistemul nostru de valori

1Grija față de oameni
Ascultăm, înțelegem și respectăm dorinţele clienților noștri.
Răspundem prompt la cerinţele consumatorilor.
Facilităm accesul la produsele şi serviciile noastre prin mijloace moderne de comunicare şi livrare.
Respectăm întotdeauna angajamentele față de clienți și distribuitori.
2Performanţă
Creștem continuu și dorim să ne păstrăm poziția de vârf.
Îmbunătățim constant soluțiile şi produsele pe care le oferim.
Calitatea este numitorul comun în tot ceea ce facem.
3Responsabilitate
Menținem şi promovăm cele mai înalte standarde etice de business.
Suntem responsabili cu mediul înconjurător.
Ne pasă de sănătatea și siguranța clienților noștri.
Susținem proiectele sociale ale comunitățile în care activăm.
4Inovare
Oferim şi inovăm soluții de dezinfecţie în cele mai variate domenii.
Investim constant în noi produse și tehnologii, adaptate nevoilor clientului.
Ne dorim să oferim o gamă cât mai completă de produse şi servicii pentru a creşte calitatea vieţii oamenilor.
5Echipă unită și performantă
Construim şi investim într-o echipă unită și performantă.
Încurajăm dezvoltarea și perfecționarea continuă a angajaților
Susţinem diversitatea în gândire, pasiunea pusă în practică, libertatea de acţiune şi generarea de idei care să aducă plus valoare afacerii noastre.


BIOCOMP înseamnă:

1Producție românească
Suntem primul producător de lămpi şi dispozitive bactericide cu lumină ultravioletă UV-C de pe piaţa din România, care de peste 28 de ani realizează produsele în atelierele proprii din Iaşi.
2Dezinfecție 99,99% garantată
Produsele noastre distrug în proporţie de 99,99% virusurile, bacteriile, mucegaiurile, protozoarele şi fungii, fiind cel mai eficient mod de a realiza dezinfecţia aerului şi a suprafeţelor.
3Inovație în produse și servicii
BIOCOMP aduce inovaţii în materie de siguranță și protecție umană, îmbrățișând valori-cheie precum dezvoltare continuă, inovație și integritate. Inovația ne încurajează să ne perfecționăm și să găsim soluții inteligente care se armonizează și depășesc cerințele domeniilor de aplicabilitate ale produselor și serviciilor marca BIOCOMP.

ANUNT FOARTE IMPORTANT!

Avand in vedere volumul imens de comenzi primite de la clientii nostri de la inceperea decretarii starii de urgenta ca urmare a pandemiei de coronavirus COVID-19, va anuntam urmatoarele:
1. Compania BIOCOMP, producator de dispozitive de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C, a luat toate masurile posibile pentru a asigura livrarea produselor intr-un termen rezonabil (care acum a crescut la un estimat de 60 de zile).
2. Suntem nevoiti si obligati de situatia prezenta sa acceptam cu prioritate comenzile venite de la institutiile statului, unitati medicale aflate in lina 1, unitati SMURD, UPU, ATI, institute medicale etc.
3. Ca urmare a acestei situatii, suntem nevoiti sa anuntam ca, incepand cu data de 27 Martie 2020 pana la 04 Mai 2020, nu se vor mai prelua comenzi de la clientii din urmatoarele categorii:
• Persoane fizice
• Cabinete medicale si veterinare
• Companii cu activitati industriale
• HoReCa
• Gradinite, scoli, licee, unitati de invatamant superior, etc.
4. Aceasta decizie temporara are rolul de a ne permite sa procesam volumul foarte mare de comenzi si sa putem livra cu celeritate dispozitivele de dezinfectie catre zonele cele mai afectate si care au un impact hotarator in stoparea extinderii pandemiei.
5. Pentru a putea relua livrarile catre clientii mentionati la punctul 3, pe site-ul biocomp.ro s-a deschis o lista de inscrieri in asteptare, in care va rugam sa va inscrieti daca doriti ca la reluarea preluarii comenzilor sa aveti prioritate.
Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca BIOCOMP va continua sa fie prezent in linia 1 de lupta impotriva raspandirii pandemiei de coronavirus, producand in Romania cea mai completa gama de dispozitive de dezinfectie UV-C la nivel mondial.