Politica de retur

Dacă ai achiziționat un produs de la BIOCOMP, îl poți returna gratuit în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Trebuie doar să completezi formularul de retur până cel târziu în a 30-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării și să alegi returnarea produsului în showroom-ul BIOCOMP sau returul prin curier rapid.

1. Condiții generale privind returul produselor vândute de BIOCOMP:

1.1. Produsul/produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

1.2. Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție, declarația de conformitate și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

1.3. Produsul trebuie să fie însoțit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

1.4. Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

1.5. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

1.6. Nu se acceptă returul produselor care nu sunt menționate în formularul de retur.

2. Modalități de retur

2.1. Retur în showroom BIOCOMP

2.1.1. În cazul în care un produs este returnat direct la showroom-ul BIOCOMP, din Bd. Chimiei, nr. 12, Iași, și se optează pentru primirea banilor înapoi, restituirea se va face în maxim 14 (paisprezece) zile în funcție de modalitatea prin care a fost efectuată plata inițială, după cum urmează:

2.1.1.1. pentru comenzile achitate cu card bancar: restituirea se va face în contul bancar transmis de client în formularul de retur;

2.1.1.2. pentru comenzile achitate cu OP: restituirea se va face în contul bancar din care a fost efectuată plata;

2.1.1.3. pentru comenzile achitate ramburs / numerar în showroom: restituirea se va face în contul bancar transmis de client în formularul de retur.

2.2. Retur prin curier rapid 

2.2.1.În formularul de retur ai posibilitatea să alegi ca returul să fie preluat de către curier.

2.2.2. După înregistrarea cererii, vom trimite curierul să ridice produsul pe care vrei să îl returnezi.

2.2.3. Condiții de predare a coletului:

– Coletul trebuie sigilat pentru a putea fi preluat de către curier. Recomandăm ca produsul să fie returnat în ambalajul original. Dacă acest lucru nu este posibil, îți recomandăm să folosești o cutie solidă, cu protecție în interior.

– Trebuie completat un formular de retur pentru fiecare dintre produsele pe care dorești să le returnezi. Acestea vor fi ambalate separat, fiecare având AWB propriu.

2.2.4. În situația în care produsul ajunge la sediul BIOCOMP deteriorat la transport, din cauza ambalajului necorespunzător utilizat de client, BIOCOMP își rezervă dreptul de a reduce suma restituită. Suma finală ce urmează a fi restituită clientului va fi comunicată acestuia după inspecția produsului returnat și evaluarea daunelor.

2.2.5. BIOCOMP va rambursa suma doar după primirea bunurilor care se doresc returnate.

2.2.6. Restituirea sumei se va face în maxim 14 (paisprezece) zile de la primirea bunurilor, în funcție de modalitatea prin care a fost efectuată plata inițială, după cum urmează:

2.2.6.1. pentru comenzile achitate cu card bancar: restituirea se va face în contul bancar transmis de client în formularul de retur;

2.2.6.2. pentru Comenzile achitate cu OP: restituirea se va face în contul bancar din care a fost efectuată plata;

2.2.6.3. pentru comenzile achitate ramburs / numerar în showroom: restituirea se va face în contul bancar transmis de client în formularul de retur.

error: Conținutul acestui website este protejat!