Extinderea termenului de valabilitate a cărnii cu ajutorul Biosecurității Ecologice Integrate®

lampa uv bactericida
Ce este și cum se folosește corect o lampa uv bactericida?
Tehnologia luminii ultraviolete UV-C în spitalele suport COVID-19
Tehnologia luminii ultraviolete UV-C în spitalele suport COVID-19

BIOCOMP, lider de piață cu 30 de ani de expertiză, este singura companie din România ce asigură Biosecuritatea Ecologică Integrată ® cu tehnologia luminii UV a spațiilor de producție alimentară, pentru siguranță sporită și extinderea termenului de valabilitate a cărnii.

Dinamica mişcării oamenilor la nivel planetar, precum şi dezvoltarea la nivel mondial a comerțului cu produse din carne continuă să crească exponențial, odată cu acestea crescând cantitatea şi diversitatea bacteriilor, mucegaiurilor şi a virusurilor ce afectează mediul de producţie.

Ca urmare, la nivel global, tot mai multe companii din industria cărnii înțeleg faptul că biosecurizarea afacerii a devenit un aspect strategic de prim rang și apelează la proprietățile biocide ale luminii ultraviolete UV-C pentru a garanta siguranța alimentară și extinderea termenului de valabilitate a cărnii și produselor din carne.

În România, BIOCOMP produce, în fabrica proprie din Iași, dispozitive biocide profesionale cu lumină ultravioletă UV-C, special concepute pentru biosecurizarea companiilor producătoare și procesatoare din industria cărnii (zootehnie, abatorizare, industrializare, comercializare).

BIOCOMP a creat și înregistrat conceptul de Biosecuritate Ecologică Integrată® cu tehnologia luminii UV, concept revoluționar ce presupune abordarea holistică a dezinfecției aerului, suprafețelor generale, obiectelor și produselor alimentare împotriva contaminării și transmiterii oricărui tip de agent patogen periculos: virusuri (inclusiv SARS-CoV-2), bacterii (inclusiv Salmonella, Escherichia coli și Listeria monocytogenes), spori de mucegai.

Utilizarea luminii UV-C pentru extinderea termenului de valabilitate a cărnii

Extinderea termenului de valabilitate a cărnii

BIOCOMP este singura companie din România care oferă dispozitive de dezinfecție UV-C profesionale, personalizate pe echipamente și spații de lucru, astfel:

Dispozitivele cu lumină ultravioletă UV-C BIOCOMP nu produc ozon sau alţi compuşi secundari, chimici sau fizici, nu alterează compoziţia chimică, mirosul, gustul sau pH-ul cărnii și al produselor din carne. În același timp, tehnologia luminii ultraviolete UV-C are costuri de instalare, întreținere și operaționale scăzute, generează un consum minim de energie, contribuind la reducerea cheltuielilor.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!