Serviciile cu titlu gratuit de care poti beneficia oricand la BIOCOMP

Siguranta copiilor nostri e mai presus de orice!
Campanie umanitara pentru sustinerea scolilor si a educatiei copiilor din Ucraina

MOSCOW ,RUSSIA - NOVEMBER 03: An Apple phone is seen after Apple launched iPhone X at the store in Moscow, Russia on November 03, 2017. Sefa Karacan / Anadolu Agency

De peste 30 de ani compania BIOCOMP are grija de sanatatea dumneavoastra, prin intermediul abordarilor personalizate, si va ofera BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA bazata pe tehnologia luminii UV-C.

In acelasi timp, va oferim o serie de servicii cu titlu gratuit, in urma unei achizitii sau prin simpla apelare a unuia dintre specialistii nostri, experti in domeniu.

Pentru noi, consultanta inseamna solutii si rezultate masurabile pe care le putem obtine impreuna cu dumneavoastra.

Cum facem asta? In cinci pasi:

 • Analizam impreuna specificul bussiness-ul dumneavoastra si ne notam indicatorii relevanti.
 • Propunem solutii legate de un sistem profesional si personalizat cu lumina ultravioleta UV-C adecvat business-ului dumneavoastra.
 • Iti livram gratuit produsele oriunde in tara in 24-72h.
 • Suntem atenti la modul in care angajatii dumneavoastra sunt instruiti sa monteze si sa foloseasca sistemele de BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA.
 • Suntem alaturi de tine prin servicii de garantie si post-garantie.

Iata o lista cu cele mai semnificative servicii de consultanta de care puteti beneficia:

Consultanta telefonica atenta in functie de spatiul prezentat de catre client

 • suntem diferiti si de aceea avem nevoie de o abordare personalizata atunci cand vorbim de planul unui sistem de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C, individualizat in functie de: dimensiunile camerei, necesitatea unui dispozitiv pentru dezinfectia aerului sau al suprafetelor sau a unui dispozitiv care sa functioneze in prezenta omului sau nu, in cate minute se poate realiza dezinfectia si preferintele existente.
 • ne puteti suna la +40.374.490.115/ +40.232.315.433 iar specialistii nostri o sa va ofere toate detaliile necesare.

Consultanta cu chestionarul de precomanda de pe site-ul companiei, din sectiunea CONTACT:

 • acest chestionar are drept scop de identificare a nevoilor clientilor nostri, de aceea recomandam utilizarea de catre client a acestuia, deoarece ofera eficienta in procesul de comanda, facturare si livrare a produselor.

Ne dorim sa imbunatatim serviciile noastre si nu putem face acest lucru decat cu ajutorul clientilor.

Consultanta la fata locului cu specialistii din domeniul BIOSECURITATII ECOLOGICE INTEGRATE

In toate etapele de punere in functiune, specialistii de la firma BIOCOMP va stau la dispozitie. Aceasta incepe cu primii pasi de utilizare si continua cu integrarea eficienta a sistemelor de dezinfectie prin tehnologia luminii ultravioleta UV-C in compania dumneavoastra.

Expertii pot fi contactati in orice moment al zilei si pot ajunge rapid la destinatia precizata de catre client, pe intreg teritoriul Romaniei.

Profitati de asistenta noastra completa pentru clienti– de la proiectare si punere in functiune pana la propriul sistem de dezinfectie cu tehnologia luminii ultravioleta UV-C la fata locului. 

Ne puteti trimite un e-mail de programare a unei vizite la office@biocomp.ro si in cel mai scurt timp posibil veti fi contactat pentru a stabili o intalnire.

Serviciile de proiectare si personalizare a produselor in functie de criteriile si cerintele prezentate de catre client, in special, pentru domeniul industrial-alimentar.

Aceste dispozitive profesionale si specializate sunt dotate cu tuburi biocide cu teaca de Teflon (care previne imprastierea cioburilor in cazul spargerii accidentale), putand fi utilizate in deplina siguranta in toate aceste sectoare.

De exemplu: Dispozitivul de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C, Tunel dezinfectie- BIOAIR PRO proiectat special pentru a realiza dezinfectia produselor alimentare si non-alimentare, inainte de fi ambalate sau date spre utilizare.

Este un produs personalizat deoarece dimensiunile de gabarit si puterea instalata prin lumina ultravioleta UV-C se adapteaza prin proiectare la conditiile si cerintele particulare ale fiecarui client.

Servicii de garantie

Prin certificatul de garantie se asigura urmatoarele conditii si instructiuni:

 • de manipulare, transport, instalare, exploatare, depozitare, intretinere si reparatii prevazute in documentatia ce insoteste produsul.
 • conditiile tehnice generale.

Prin service in garantie se inteleg operatiunile de diagnosticare si remediere fara plata a defectelor.

Termenul de garantie se prelungeste cu durata de timp cat produsul se afla in reparatie.

Pe parcursul perioadei de garantie, compania BIOCOMP va repara sau înlocui partile/aparatele defecte, la alegerea sa, cu piese care sunt echivalente cu cele originale in functionare sau performante. Piesele inlocuite in garantie devin proprietatea companiei BIOCOMP.

Consultanta pe retelele de socializare: Facebook, LinkedIn si pe website.

Ne concentram in special pe:

 • raspunsul prompt si gasirea de solutii optime pentru nevoia existenta;
 • modalitatile in care putem sa continuăm o posibila colaborare;
 • livrarea rapida a produselor;

Pentru ca stim ca este nevoie de incredere de ambele parti pentru a crea acele rezultate pe care ni le propunem, facem noi primul pas: venim, ascultam, analizam, propunem solutii si impreuna cu dumneavoastra si le implementam.

BIOCOMP

EXPERTUL DUMNEAVOASTRA IN BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA DE MAI BINE DE 30 DE ANI

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!