Campanie umanitara pentru sustinerea scolilor si a educatiei copiilor din Ucraina

Serviciile cu titlu gratuit de care poti beneficia oricand la BIOCOMP
BIOCOMP lanseaza uvmall.ro, singurul magazin online de dispozitive UV-C profesionale

BIOCOMP alege sa se implice si sa sustina accesul la educatie copiilor aflati in Ucraina, cat si a celor refugiati in Romania, prin achizitionarea unui pachet de donatie menit sa contribuie la reconstructia si redotarea unei scoli afectata de razboi, cat si implementarea unor programe de scolarizare adaptate specificului educational ucrainean.

Initiativa campaniei a pornit din dorinta de a oferi o sansa la educatie copiilor aflati in Ucraina, cat si a celor refugiati in Romania.

Pe 1 iunie, de la ora 18.00, publicul din Iasi este invitat la un spectacol extraordinar oferit de artistii Operei Nationale Romane din Iasi, cu sprijinul Universitatii Nationale „George Enescu” si Ateneul Național din Iasi.

Spectacolul este inclus in campania umanitara de strangere a fondurilor „Voci pentru Pace”, lansat de Fundatia „Bethany”, alaturi de partenerii sai institutionali si sustinut de catre “Organizatia Femeilor de Afaceri – OFA UGIR, UGIR, Asociatia Romana de Literatie”, AGEO Events, Avisso si Uniunea Ucrainenilor din Romania.

Unul dintre obiectivele principale este reprezentat de cresterea gradului de constientizare cu privire la gravitatea situatiei cu care se confrunta acesti copii si familiile lor.

Piesa de rezistenta a campaniei este reprezentata de Concertul Umanitar din sala mare a ONRI, din 01 iunie, de Ziua Copilului, unde se vor reuni coruri profesioniste si voci devotate acestei cauze. Pe scena vor urca Corul Operei Nationale Romane Iasi, dirijat de Manuel Giugula, Corul de copii al municipiului Iasi, dirijat de Raluca Zaharia si Orchestra de tineret a Iasi-ului, dirijata de Virgil Popa.

Lor li se vor alatura sopranele Beatrice Florea, Denisa Barzu, Cristina Grigoras, tenorii Andrei Fermesanu, Jorge Puerta tenor (invitat special Spania), Florin Guzga, Ovidiu Manolache si baritonul Dmytro Melnyk. Li se vor alatura Radu Cotoman (vioara) si Cezar Ichim (Facultatea de Teatru). Spectacolul va avea si momente de dans oferite de Diana Girlea si Bogdan Aprofirei si de Maya Chelban si Loredana Iarmoliuc.

Donatiile se pot face in trei moduri:

  1. Rezervare bilet la concert pe 01 iunie, in cadrul Operei Nationale Romane Iasi
  2. Donatii generale pana pe 15 iunie
  3. Pachete pentru persoane juridice de sponsorizare si sustinere a campaniei disponibile

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!