BIOCOMP lanseaza uvmall.ro, singurul magazin online de dispozitive UV-C profesionale

Campanie umanitara pentru sustinerea scolilor si a educatiei copiilor din Ucraina
Compania BIOCOMP aniverseaza 31 de ani si te invita la Zilele Portilor Deschise

Traim intr-o lume interconectata, in care apar in mod permanent noi provocari. Pericolul reprezentat de microorganismele patogene nu a fost niciodata mai ridicat, iar pandemia de coronavirus a dus la o crestere a nivelului de constientizare cu privire la protectia oferita de o dezinfectie profesionala in toate domeniile de activitate umana.

In acest context, BIOCOMP a lansat uvmall.ro, singurul magazin online ce ofera dispozitive profesionale de dezinfectie cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C. Gama de dispozitive biocide UV-C BIOCOMP cuprinde atat produse pentru utilizarea in domeniul profesional, cat si in cel casnic, astfel incat dumneavoastra sa puteti beneficia de cea mai eficienta si moderna tehnologie de dezinfectie, la cele mai avantajoase preturi.

Bazandu-se pe o expertiza de peste 30 de ani in domeniul dezinfectiei profesionale cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C, BIOCOMP, prin intermediul platformei uvmall.ro, este singura companie ce propune o abordare holistica: dezinfectia aerului in prezenta persoanelor, dezinfectia suprafetelor generale in absenta persoanelor, dezinfectia obiectelor si a incaltamintei, asigurand Biosecuritatea Ecologica Integrata a oricarui tip de spatiu, din orice domeniu de activitate.

In acelasi timp, platforma uvmall.ro va ofera un pachet unic de beneficii:

  • Transport gratuit pentru orice comanda;
  • Livrare din stoc, in maxim 48 de ore;
  • 4 ani garantie generala si 10 ani post-garantie;
  • Produse realizate in Romania;
  • Consultanta profesionala ante si post vanzare.

Odata cu noua platforma, BIOCOMP a lansat si Configuratorul Sistemului de Biosecuritate Ecologica Integrata cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C, un instrument inovator, unic, ce ofera clientilor posibilitatea de a primi de la specialistii BIOCOMP un proiect complet si personalizat de biosecurizare a spatiilor.    

Va invitam sa accesati uvmall.ro si sa descoperiti intreaga gama de dispozitive profesionale de dezinfectie cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C BIOCOMP.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!