Compania BIOCOMP aniverseaza 31 de ani si te invita la Zilele Portilor Deschise

BIOCOMP lanseaza uvmall.ro, singurul magazin online de dispozitive UV-C profesionale
BIOCOMP la RO.ALIMENT SHOW 2022

In an aniversar, cu ocazia sarbatoririi celor 31 de ani de activitate, compania romaneasca BIOCOMP, producator de dispozitive de dezinfecție ecologice cu lumina ultravioleta UV-C, anunta organizarea Zilelor Portilor Deschise la Iasi, in perioada 2 – 9 septembrie 2022, la Iasi.

BIOCOMP implineste anul acesta 31 de ani de productie de dispozitive de dezinfectie ecologice cu lumina ultravioleta UV-C. Astfel, in perioada 2 – 9 septembrie 2022, in intervalul orar 09:00-17:00, cei care doresc sa afle detalii despre istoria companiei, despre gama de produse si servicii si echipa BIOCOMP, sunt invitati sa ne viziteze in cadrul Zilelor Portilor Deschise si sa beneficieze de promotiile si surprizele special pregatite cu ocazia perioadei aniversare.

Echipa BIOCOMP a pregatit o multitudine de promotii, tombole si surprize pentru vizitatorii, clientii si partenerii sai, in cadrul showroom-ului din Iasi, Bulevardul Chimiei nr. 12, primul showroom-magazin din Romania specializat pe dispozitive de dezinfectie UV-C, unde clientii primesc consultanta specializata si pot achizitiona dispozitive de dezinfectie pentru aer, suprafete si obiecte la pret de producator. Accesul la consultanta se poate face si online sau telefonic.

”Compania BIOCOMP a fost infiintata in anul 1991, în ziua de 02 septembrie, ca o afacere de familie, venind pe piata din Romania cu un concept revolutionar la acea perioada. Din anul 2000 am preluat managementul companiei de la tatal meu, si din anul 2007, impreuna cu sotia mea, ca a doua generatie de antreprenori, am decis sa dezvoltam compania la nivel international si sa dezvoltam cele mai performante sisteme de biosecuritate ecologica integrata pentru toate nevoile si cerintele, de la nivel hobby pana la nivel profesional. In prezent, detinem fabrica de productie in municipiul Iasi, cu o retea de peste 25 de companii partenere și distribuitori autorizat, la nivel national si international” a declarat ing. Gabriel Georgescu, proprietarul companiei BIOCOMP.

In anul 2020, BIOCOMP a inregistrat o cifra de afaceri de peste 2 milioane de Euro si a sprijinit mii de persoane fizice si entitati juridice din Romania si din UE in lupta impotriva SARS-CoV-2, din toate domeniile de activitate profesionala (medical, office, HoReCa, educational, casnic, alimentar industrial, zootehnic, veterinar si cosmetic). Prin fabrica proprie, BIOCOMP produce si livreaza din stoc in 24/48h oriunde in Romania, sistemele de biosecuritate ce asigura dezinfectia aerului si a suprafetelor in orice spatiu.

Compania BIOCOMP, lider de piata in Europa pe piata tehnologiilor de dezinfectie cu lumina ultravioleta de tip UV-C, implineste 31 de ani de activitate. Am dezvoltat in tot acest timp o gama variata de dispozitive si servicii de calitate, garantate prin asigurarea biosecuritatii ecologice integrate cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C pentru orice tip de spatiu dedicat activitatii umane din orice domeniu. Continuarea procesului de dezvoltare este imperativa pentru noi, avand in vedere faptul ca grija pentru sanatatea umana, in lupta cu microorganismele daunatoare, reprezinta misiunea noastra de zi cu zi“, a declarat ing. Adrian Iurcan, director executiv BIOCOMP.

Tehnologia Biosecuritatii Ecologice Integrate©, creata si dezvoltata de echipa BIOCOMP, asigura dezinfectia profesionala a aerului, a suprafetelor, a obiectelor si a produselor cu care se intra in contact, impiedicand transmiterea si multiplicarea oricarui agent patogen daunator sanatatii umane (virusuri, bacterii, mucegaiuri etc.). Dezinfectia se efectueaza prin utilizarea de dispozitivele biocide ce emit lumina ultravioleta de tip UV-C, dispozitive produse in fabrica BIOCOMP, adaptate si personalizate pentru orice tip de industrie, spatiu sau nevoie.

Dispozitivele biocide marca BIOCOMP, cu lumina ultravioleta de tip UV-C, dezinfecteaza 99,99% si distrug virusuri, bacterii, spori de mucegai si alti agenți patogeni daunatori sanatatii umane, inclusiv intreaga gama de coronavirusuri (inclusiv SARS-CoV-2).

Producția si utilizarea acestor dispozitive se face conform Directivelor Europene si normelor internationale in vigoare cu sistemul de management al calitatii, sub acreditare ISO 9001/2015 acordata de DEKRA Germania. De asemenea, BIOCOMP este singura companie romaneasca membra IUVA (International Ultraviolet Association) inca din anul 2019.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!