BIOCOMP la RO.ALIMENT SHOW 2022

Compania BIOCOMP aniverseaza 31 de ani si te invita la Zilele Portilor Deschise
AUTUMN SALE

Compania BIOCOMP are deosebita placere ca in perioada 12-14 septembie 2022 sa participe la Conferinta RO.ALIMENT SHOW 2022 – ”ALIMENTE. DEZVOLTARE. TEHNOLOGIE. Adaptarea solutiilor moderne la contextul actual”.

Conferinta se va desfasura la Hotel Clermont, in judetul Covasna si este unul dintre cele mai importante evenimente destinate producatorilor si procesatorilor din sectorul alimentar din Romania.

Toate dispozitivele profesionale de dezinfectie UV-C sunt utilizate in cadrul noului concept de BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA cu tehnologia luminii ultravioleta UV-C®. Acestea sunt produse in Romania de 31 de ani si reprezinta cea mai ieftina, accesibila, eficienta si economica modalitate de control al biocontaminantilor din industria alimentara.

Sistemul de BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C© asigura o eficienta combinata maxima (aer, suprafete generale, obiecte) impotriva oricarui agent patogen periculos, indiferent de vechime, tulpina sau mutatie cu amprenta ecologica maxima si consum energetic nesemnificativ. Tehnologia nu aduce aport de caldura in spatiu si are capacitate de adaptare maxima in functie de spatiu, tehnologie, echipamente etc.

Dezinfecția directa a produselor alimentare pentru cresterea cu pana la 100% a termenului de proaspat prin eliminarea incarcaturii ce produce degradarea acestora.


Adrian IURCAN, CEO (Director general) al SC BIOCOMP SRL va sustine cate o comunicare in fiecare din cele 7 workshop-uri pe tema „Sistemul de BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA bazat pe tehnologia luminii ultravioleta UV-C©“.
Bineinteles, fiecare din cele 7 prezentari vor aborda subiectul aplicat pe sectorul respectiv, fie ca vorbim de carne, lactate, panificatie, dulciuri, plant based, suplimente alimentare si legume-fructe.

Daca esti producator, procesator sau ai o afacere in industria alimentara, vino la Covasna in perioada 12-14 septembrie, sa afli cum iti poti eficientiza costurile si cum iti poti creste afacerea, cu ajutorul informatiilor oferite de specialisti si autoritati. 

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!