Programeaza o prezentare personalizata GRATUITA!

Logo Facebook
BIOCOMP – 30 de ani de excelenta in dezinfectia profesionala cu lumina ultravioleta UV-C
Canvas BIOCOMP
BIOCOMP anunta extinderea internationala si in Tarile Scandinave
Programeaza o prezentare personalizata GRATUITA!

In an aniversar, BIOCOMP, lider in domeniul dezinfectiei profesionale bazate pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C, organizeaza in exclusivitate seria de prezentari personalizate Biosecuritatea Ecologica Integrata bazata pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C – raspunsul la nevoia de securitate in perioadele de pandemie!

Programeaza o prezentare personalizata si afla de la specialistii nostri ce beneficii iti aduce Sistemul de Biosecuritate Ecologica Integrata BIOCOMP si cum poti utiliza dezinfectia cu lumina ultravioleta UV-C pentru a rezolva problematicile specifice domeniului tau de activitate.

Poti opta pentru o prezentare personalizata la:

  1. Sediul tau: Programeaza o prezentare personalizata la sediul companiei tale si afla mai multe informatii despre dezinfectia profesioanala bazata pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C: istoric, principiu de functionare, beneficii si avantaje, aplicabilitate, Sistemul de Biosecuritate Ecologica Integrata personalizat, discutii punctuale pe problematici specifice;
  2. Sediul BIOCOMP, din Iasi: Programeaza o prezentare personalizata la sediul BIOCOMP din Iasi si specialistii nostri te asteapta cu toate informatiile de care ai nevoie despre tehnologia luminii ultraviolete UV-C: istoric, principiu de functionare, beneficii si avantaje, aplicabilitate, Sistemul de Biosecuritate Ecologica Integrata personalizat, discutii punctuale pe problematici specifice.

Pentru programari, te rugam sa completezi formularul disponibil aici.


Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!