Programeaza o prezentare personalizata GRATUITA!

Logo Facebook
BIOCOMP – 30 de ani de excelenta in dezinfectia profesionala cu lumina ultravioleta UV-C
15 ianuarie 2021
Canvas BIOCOMP
BIOCOMP anunta extinderea internationala si in Tarile Scandinave
8 februarie 2021
Programeaza o prezentare personalizata GRATUITA!

In an aniversar, BIOCOMP, lider in domeniul dezinfectiei profesionale bazate pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C, organizeaza in exclusivitate seria de prezentari personalizate Biosecuritatea Ecologica Integrata bazata pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C – raspunsul la nevoia de securitate in perioadele de pandemie!

Programeaza o prezentare personalizata si afla de la specialistii nostri ce beneficii iti aduce Sistemul de Biosecuritate Ecologica Integrata BIOCOMP si cum poti utiliza dezinfectia cu lumina ultravioleta UV-C pentru a rezolva problematicile specifice domeniului tau de activitate.

Poti opta pentru o prezentare personalizata la:

  1. Sediul tau: Programeaza o prezentare personalizata la sediul companiei tale si afla mai multe informatii despre dezinfectia profesioanala bazata pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C: istoric, principiu de functionare, beneficii si avantaje, aplicabilitate, Sistemul de Biosecuritate Ecologica Integrata personalizat, discutii punctuale pe problematici specifice;
  2. Sediul BIOCOMP, din Iasi: Programeaza o prezentare personalizata la sediul BIOCOMP din Iasi si specialistii nostri te asteapta cu toate informatiile de care ai nevoie despre tehnologia luminii ultraviolete UV-C: istoric, principiu de functionare, beneficii si avantaje, aplicabilitate, Sistemul de Biosecuritate Ecologica Integrata personalizat, discutii punctuale pe problematici specifice.

Pentru programari, te rugam sa completezi formularul disponibil aici.


Lasă un răspuns