BIOCOMP anunta extinderea internationala si in Tarile Scandinave

Programeaza o prezentare personalizata GRATUITA!
Programeaza o prezentare personalizata GRATUITA!
Promotii BIOCOMP
Descopera promotiile active cu ocazia celor 30 de ani aniversari
Canvas BIOCOMP

In an aniversar, cu ocazia sarbatorii celor 30 de ani de activitate, compania romaneasca BIOCOMP, anunta extinderea capacitatii de productie si dezvoltarea unui nou showroom in Danemarca, alaturi de partenerul danez, compania Rose Hold.

Ca urmare a dezvoltarii portofoliului de parteneri internationali si a importantei asigurarii accesului la tehnologia Biosecuritatii Ecologice Integrate, compania BIOCOMP a dezvoltat un nou parteneriat de distributie autorizata cu compania Rose Hold din Danemarca, ce promoveaza si distribuie produsele si serviciile de dezinfectie in zona tarilor scandinave.

“Compania BIOCOMP, lider de piata in Europa pe piata tehnologiilor de dezinfectie cu lumina ultravioleta de tip UV-C, implineste in acest an 30 de ani de activitate. Am dezvoltat in tot acest timp, in exclusivitate pentru Romania, asigurarea biosecuritatii ecologice integrate prin tehnologia luminii ultraviolete UV-C pentru orice tip de spatiu dedicat activitatii umane din orice domeniu. Continuarea procesului de dezvoltare internationala este o etapa asumata de mai bine de 10 ani si este imperativa pentru noi, avand in vedere faptul ca grija pentru sanatatea umana, in lupta cu microorganismele daunatoare, reprezinta misiunea noastra de zi cu zi“, a declarat domnul ing. Adrian Iurcan, director executiv BIOCOMP.

Tehnologia Biosecuritatii Ecologice Integrate©, creata si dezvoltata de echipa BIOCOMP, asigura dezinfectia profesionala a aerului, a suprafetelor, a obiectelor si a produselor cu care se intra in contact, impiedicand transmiterea si multiplicarea oricarui agent patogen daunator sanatatii umane (virusuri, bacterii, mucegaiuri, etc.). Dezinfectia se efectueaza prin utilizarea de dispozitivele biocide ce emit lumina ultravioleta de tip UV-C, dispozitive produse in fabrica BIOCOMP si distribuite la nivel international, adaptate si personalizate pentru orice tip de industrie, spatiu sau nevoie. Echipa BIOCOMP de specialisti in Biosecuritate Ecologica Integrata ofera consultanta, servicii de proiectare si de personalizare a sistemelor de dezinfectie, adaptate specificului clientilor si a colaboratorilor nostri.

Dispozitivele biocide marca BIOCOMP, cu lumina ultravioleta de tip UV-C, dezinfecteaza 99,99% si distrug virusuri, bacterii, spori de mucegai si alti agenti patogeni daunatori sanatatii umane, inclusiv intreaga gama de coronavirusuri (inclusiv SARS-CoV-2).

Productia si utilizarea acestor dispozitive se face conform Directivelor Europene si normelor internationale in vigoare cu sistemul de management al calitatii, sub acreditare ISO 9001/2015 acordata de DEKRA Germania. De asemenea, BIOCOMP este singura companie romaneasca membra IUVA (International Ultraviolet Association) inca din anul 2019.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!