BIOCOMP – 30 de ani de excelenta in dezinfectia profesionala cu lumina ultravioleta UV-C

BIOCOMP va ureaza Sarbatori fericite!
BIOCOMP vă urează Sărbători fericite!
Programeaza o prezentare personalizata GRATUITA!
Programeaza o prezentare personalizata GRATUITA!
Logo Facebook

In urma cu trei decenii, BIOCOMP si-a asumat un proiect de pionierat in Romania, prin educarea publicului larg si a specialistilor asupra importantei utilizarii dezinfectiei bazate pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C, fiind prima companie din tara care a produs dispozitive biocide UV-C in atelierele proprii.

Reusind sa preintampine nevoile pietei, precum si cerintele specifice ale clientilor individuali, compania s-a impus ca lider in domeniu si ofera astazi dispozitive de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C si servicii la cele mai inalte standarde de calitate.

Printr-o atitudine de incredere si devotament fata de echipa, colaboratori si clienti, prin munca si dezvoltare continua, BIOCOMP a creat si inregistrat in exclusivitate Sistemul Integrat de Biosecuritate Ecologica, sistem revolutionar ce garanteaza securizarea epidemiologica a spatiilor din orice domeniu de activitate umana si impotriva oricaror agenti patogeni (virusuri, bacterii, mucegaiuri etc.).

Ca o recunoastere a standardelor de calitate si performanta ale dispozitivelor si serviciilor sale, in anul 2019, BIOCOMP a devenit singura companie din Romania membra a IUVA (International Ultraviolet Association), principala autoritate la nivel mondial in cercetarea si recomandarea utilizarii tehnologiei luminii ultraviolete UV-C.

In anul 2020, BIOCOMP a inregistrat la Oficiul Roman al Drepturilor de Autor paternitatea pentru conceptul de Biosecuritate Ecologica Integrata, acesta fiind un punct de reper important in continuarea unui proces de cercetare-dezvoltare-inovare inceput in urma cu trei decenii.

Calitatea deosebita a dispozitivelor si serviciilor oferite, precum si expertiza de 30 ani, sunt apreciate de clientii si partenerii BIOCOMP:

„In calitatea noastra de lider al industriei carnii de porc din Romania, continuam si dupa 16 ani de activitate sa ne pastram angajamentul de a pune la dispozitie clientilor nostri produse sigure, calitative, realizate 100% local.

Responsabilitatea asumata de a oferi produse sigure consumatorilor a fost mai usoara datorita produselor BIOCOMP – eficiente si livrate impecabil, dar si a profesionistilor care lucreaza in echipa BIOCOMP.

Felicitari!”

Smithfield România

In an aniversar, BIOCOMP doreste sa multumească tuturor clientilor si partenerilor care i-au fost alaturi in primele trei decenii de existenta si sa ii asigure ca ramane fidel misiunii sale de a imbunatati constant calitatea vietii oamenilor, prin cel mai inovativ Sistem de Biosecuritate Ecologica Integrata.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!