BIOCOMP vă urează Sărbători fericite!

BIOCOMPlaExpo ConferintaMeat.Milk
BIOCOMP la Expo-Conferinta Internationala Meat.Milk 2020
Logo Facebook
BIOCOMP – 30 de ani de excelenta in dezinfectia profesionala cu lumina ultravioleta UV-C
BIOCOMP va ureaza Sarbatori fericite!

Dragi clienti si parteneri,

Dorim să vă mulţumim pentru încrederea pe care aţi acordat-o în acest an companiei BIOCOMP, lider în domeniul dezinfecţiei profesionale bazate pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C şi promotor în exclusivitate al conceptului de Biosecuritate Ecologică Integrată.

Anul 2020 a adus tuturor numeroase provocări, dar în acelaşi timp ne-a învăţat să fim recunoscători pentru binecuvântările din viaţa noastră şi pentru calitatea relaţiilor pe care le stabilim.

În prag de Sărbători, privim cu optimism şi încredere spre viitor şi aşteptăm cu entuziasm anul 2021, an în care BIOCOMP împlineşte 30 de ani de activitate.

Cu această ocazie, dorim să vă asigurăm că vom oferi în continuare produse şi servicii la cele mai înalte standarde de calitate şi că rămânen fideli misiunii noastre de a îmbunătăţi constant calitatea vieţii oamenilor, prin cel mai inovativ Sistem de Biosecuritate Ecologică Integrată.

Aşteptăm cu nerăbdare să ne auzim cu bine anul viitor şi vă dorim Sărbători magice, pline de surprize frumoase alături de cei dragi!

Nu în ultimul rând, vă reamintim programul nostru de lucru din perioada Sărbătorilor:

  • 23 decembrie 2020 – Program normal
  • 24 – 27 decembrie 2020 – Liber
  • 28 – 30 decembrie – Program normal
  • 31 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021 – Liber.

Comenzile plasate în zilele de 28, 29 şi 30 decembrie 2020 vor avea livrare imediată doar în limita stocului disponibil, în caz contrar, acestea urmând a fi livrate începând cu data de 11 ianuarie 2021.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!