Dispozitivele biocide cu tehnologia luminii UV-C si siguranta personalului

Biosecuritatea Ecologica Integrata cu tehnologia luminii UV-C, noul imperativ in protectia muncii
Dezinfectia cu lumina UV-C in industria lactatelor
Dezinfectia cu lumina ultravioleta UV-C in industria lactatelor

Institutiile publice sunt medii dinamice, ce deservesc un numar mare de persoane si unde pericolul contaminarilor este extrem de ridicat. In aceste conditii, asigurarea biosecuritatii devine un aspect critic, atat pentru siguranta personalului angajat, cat si pentru siguranta vizitatorilor.

BIOCOMP, producator si lider de piata cu 30 de ani de expertiza, este singura companie din Romania care ofera dispozitive UV-C profesionale pentru dezinfectia aerului, a suprafetelor generale si obiectelor, asigurand Biosecuritatea Ecologica Integrata® a spatiilor din institutiile publice.

Dispozitivele biocide cu lumina ultravioleta UV-C pentru dezinfectia aerului BIOCOMP ofera posibilitatea desfasurarii in conditii normale a activitatii, fiind special concepute pentru a functiona in deplina siguranta in prezenta umana. Pentru a realiza dezinfectia, aceste dispozitive emit un strat de lumina ultravioleta UV-C paralel cu tavanul si folosesc convectia naturala pentru a dezinfecta aerul din incaperea in care au fost montate. Dezinfectia se realizeaza in mod ecologic – dispozitivele biocide BIOCOMP nu emit ozon sau alti compusi secundari. In plus, lumina ultravioleta UV-C distruge orice tip de microorganism, indiferent de dimensiunea lui, spre deosebire de filtrele de aer, care sunt ineficiente in cazul particulelor mai mici de 0,3 microni.

In completare, dispozitivele BIOCOMP pentru dezinfectia suprafetelor se folosesc doar in absenta persoanelor, sunt special proiectate pentru a se adapta oricarui tip de spatiu si actioneaza pentru a crea un sistem activ de protectie impotriva contaminarilor.

Procesul de biosecurizare ecologica integrata este completat de dispozitivele speciale cu lumina UV-C BIOCOMP pentru dezinfectia obiectelor (telefoane mobile, tablete, documente, tastaturi, etc.) si dispozitivele speciale cu lumina UV-C BIOCOMP pentru dezinfectia incaltamintei.

Datorita dezinfectiei rapide si usurintei in utilizare, dispozitivele biocide bazate pe tehnologia luminii UV-C BIOCOMP pot fi integrate usor in fluxul zilnic al activitatilor, permitand desfasurarea normala a programului de lucru. In plus, aceste dispozitive creeaza o bariera ecologica impotriva contaminarilor, ajutand fiecare institutie publica sa faca fata propriilor provocari legate de dezinfectie.

Dezinfectia cu tehnologia luminii UV-C trebuie privita ca o solutie de viitor pentru prevenirea si combaterea contaminarilor, cu atat mai mult cu cat pandemia de COVID-19 nu va disparea prea curand. Varianta Delta incepe sa devina dominanta, in timp ce tulpini noi continua sa se dezvolte. Expertii din domeniul sanatatii avertizeaza ca vom trai cu diferite variante ale SARS-CoV-2 si in urmatorii ani, motiv pentru care este necesara adoptarea unor masuri eficiente si ecologice de dezinfectie.

Analizand optiunile existente la ora actuala, tehnologia luminii ultraviolete UV-C ar trebui luata in calcul pentru dotarea institutiilor publice, fiind cea mai viabila solutie pentru blocarea contaminarii si transmiterii agentilor patogeni periculosi. BIOCOMP va pune la dispozitie o gama completa de dispozitive de dezinfectie bazate pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C, atat pentru dezinfectia aerului, cat si pentru dezinfectia suprafetelor generale si a obiectelor, asigurand Biosecuritatea Ecologica Integrata in institutiile publice.

Articol publicat pe portalul Administratie.ro.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!