Este dezinfectia cel mai important pas in crearea unui eveniment lipsit de griji?

Curatenia locuintei tale- Cel mai provocator pas inainte de sarbatorile pascale!
Siguranta copiilor nostri e mai presus de orice!

Pentru o mare parte dintre persoane, curatenia si dezinfectia atat al aerului cat si a suprafetelor reprezinta cea mai ingrijoratoare provocare. Cu atat mai mult pentru persoanele care vor sa organizeze un eveniment special (nunti, botezuri, aniversari, targuri, expozitii, mese festive) unde exista posibilitatea de a intra in contact direct cu diferiti agenti patogeni periculosi, din cauza numarului ridicat de persoane prezente.

Sursă: Pinterest

Asadar, iata etapele esentiale de care sa te ocupi pentru ingrijirea unei sali de evenimente in conditii sigure si eficiente:

 • Aspirarea si curatarea mochetelor, covoarelor, parchetului etc;
 • Stergerea umeda a pardoselilor (parchet, gresie, marmura);
 • Indepartarea rezidurilor de pe covoare, mochete;
 • Strangerea resturilor si degajarea gunoiului;
 • Inlocuirea sacilor menajeri;
 • Stergerea prafului si asigurarea dezinfectiei suprafetelor (mobilier si electronice);
 • Dezinfectia profesionala focusata si controlata pe suprafete prin actiunea luminii ultraviolete UV-C;
 • Dezinfectia profesionala a aerului prin actiunea luminii ultraviolete UV-C;
 • Curatarea si dezinfectia bucatariei si a grupurilor sanitare;
 • Curatarea si dezinfectia holurilor;
 • Stergerea si dezinfectia balustradelor;
 • Curatarea si dezinfectia exterioara a electrocasnicelor;
 • Spalarea, dezinfectia si stergerea veselei.

Ne dorim sa venim in ajutorul dumneavoastra cu o gama de dispozitive de dezinfectie a aerului si a suprafetelor ce formeaza un sistem profesional si personalizat.

Compania BIOCOMP producator si lider de piata cu peste 30 de ani de expertiza, fiind singura companie din Romania ce ofera un sistem de dezinfectie profesional, pentru asigurarea BIOSECURITATII ECOLOGICE INTEGRATE prin utilizarea luminii UV-C si control proactiv al biocontaminantilor in spatiile destinate evenimentelor.

Dispozitiv de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C LBA-E 2x30W cu montare pe stativ mobil, utilizat pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor.

Acest dispozitiv este special conceput pentru a fi utilizat in deplina siguranta in prezenta umana pentru ca aceste dispozitive emit un strat de lumina ultravioleta UV-C paralel cu tavanul si folosesc conventia naturala pentru o dezinfectare a aerului eficienta in salile de evenimente in care sunt montate. Acestea nu produc ozon sau alti compusi secundari astfel asigurand o dezinfectie de 100% eficienta si ecologica.

Dispozitiv de dezinfectie a aerului cu lumina ultravioleta UV-C LBAG-E, 30W cu grile, care se monteaza pe pereti si dezinfecteaza 24/24h.

Aceste dispozitive sunt special concepute pentru a fi folosite in deplina siguranta in prezenta omului, acolo unde exista probleme legate de virusuri, bacterii, spori de mucegai sau unde este nevoie de un climat steril la domiciliu, distrugerea agentilor patogeni periculosi din spatiile de asteptare, de joaca, ale toaletelor si spatiului destinat activitatii de relaxare ale copiilor. Aceste dispozitive se monteaza la o inaltime de minim 2,5m inaltime si pot functiona 24/24h.

Dispozitiv de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C SUPER MAXI 360° 600W cu montare pe un stativ mobil destinat dezinfectiei suprafetelor.

Dispozitivul BIOCOMP MAXI 360° este gandit special pentru a dezinfecta orice spatiu (in lipsa prezentei omului, in mai putin de 10 minute), prin actiunea lor circulara de 360° si cu eficienta de 99,99% in distrugerea virusurilor, bacteriilor si a tuturor microorganismelor daunatoare sanatatii.

Dispozitivul realizeaza o dezinfectie targetata astfel oferind garantia protectiei epidemiologice si creeaza un sistem activ de protectie impotriva contaminarii cu agentii patogeni periculosi.

Dispozitiv de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C MINI 360°: cu montare pe cadru mobil, pentru dezinfectia rapida a spatiilor de mari dimensiuni. Dispozitivul poate fi folosit pentru dezinfectia zonelor de pana la 150 mc.

Sistemul de BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA al companiei BIOCOMP, asigura decontaminarea aerului si a suprafetelor din orice spatiu (holuri, receptii, sali de masa, sali de evenimente, bucatarii, bai, etc.) este un punct critic in reducerea si dezvoltarea de agenti patogeni, in contextul in care peste 60% dintre contaminari se realizeaza pe calea aerului.

In concluzie, BIOCOMP este cel care te ajuta sa iti organizezi in siguranta evenimentele, sa respecti standardele de igiena si dezinfectie la cel mai inalt nivel si, cu certitudine, va poate proteja viata, afacerea si activitatea profesionala.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!