Curatenia locuintei tale- Cel mai provocator pas inainte de sarbatorile pascale!

Alergiile de primavara la locul de munca
Alergiile de primavara la locul de munca
Este dezinfectia cel mai important pas in crearea unui eveniment lipsit de griji?

Curatenia de Paste este cel mai important pas din activitatea unei gospodine pentru ca se poate intinde pe mai multe zile indiferent de marimea locuintei.

De ce? Pentru ca isi doreste o curatare optima si dezinfectie a fiecarui colt al locuintei, prospetime si bucuria unui camin primitor, pregatit pentru sarbatorile pascale.

Timpul, cea mai valoroasa si ireversibila resursa, trebuie organizat cat mai eficient pentru ca toate actiunile sa fie indeplinite.

De aceea, recomandarea noastra este sa te apuci din timp, cu circa o saptamana inainte pentru a fi cat mai sigur ca totul va iesi perfect.

De ce obisnuiesc gospodinele sa treaca prin aceste etape primavara?

Ei bine, primavara este anotimpul renasterii naturii si ne dorim curatarea casei si improspatarea ei. De asemenea, aceasta perioada vine cu schimbari variate de temperatura ce pot determina reactii diferite ale organismului, cum ar fi: dureri de cap, febra, nas infundat sau viroze. De aceea, este important ca procesul de curatare al casei sa implice si dezinfectia corecta a casei.

Pentru eficientizarea procesului, BIOCOMP, producator si lider de piata cu peste 30 de ani de expertiza, este singura companie din Romania ce asigura sisteme de Biosecuritate Ecologica Integrata prin utilizarea luminii ultravioleta UV-C pentru o dezinfectie profesionala ce vine in ajutorul dumneavoastra cu cel mai util sistem:

Dispozitiv de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C GERMguard:

  • care asigura dezinfectia obiectelor personale, de dimensiuni mici: telefon, bani, carduri, lentile de contact, chei, casti pentru telefonul mobil, ceasuri si bijuterii.
  • dimensiunea redusa a dispozitivului ne ofera o operare foarte simpla prin actionarea unui singur buton si oprirea automata la finalul procesului de dezinfectie.
  • durata de dezinfectie fiind de 3 minute.

Dispozitiv de dezinfectie focusata, cu lumina ultravioleta UV-C LBAG-E 30W in bai, bucatarie, sufragerie si in spatiile de depozitare.

  •  spatiile din locuinta unde se acumuleaza cei mai multi agenti patogeni periculosi dar si pentru prevenirea aparitiei mucegaiului.
  • dezinfectia suprafetelor cu care intra in contact si animalele noastre de companie si care pot fi purtatoare de diverse bacterii si virusuri
  • dezinfectia obiectelor si jucariilor cu care copiii se joaca.

Recomandarea noastra este aplicarea acestora in plan orizontal, paralel cu tavanul pentru a realiza dezinfectia aerului din incapere in mod continuu 24/7, aceste dispozitive fiind special concepute de a fi folosite, in deplina siguranta, in prezenta omului cu un timp de functionare a tuburilor biocide de pana la 18.000 de ore.

Acelasi dispozitiv se poate monta fix pe perete dar si pe un stativ mobil pentru a fi mutat usor dintr-o incapere in alta si pentru a face dezinfectia locuintei oriunde si oricand doresti.

Daca nu iti doresti un dispozitiv mare, poti opta pentru varianta miniLBA de 8W pe ministativ mobil, LBA 15W pe stativ mobil sau varianta LBA 2x15W pentru o eficienta crescuta a dezinfectiei.

Dezinfectia optima a suprafetelor se face in minim 20 de minute si se asigura 99,99% distrugerea microorganismelor daunatoare sanatatii umane (virusuri, bacterii, spori de mucegai) acolo unde lumina ultravioleta UV-C a fost directionata focusat.

Se recomanda respectarea intocmai a instructiunilor de utilizare din manualul de utilizare a dispozitivelor de dezinfectie, iar pentru detalii suplimentare consultantii nostri iti stau la dispozitie, la sectiunea contact.

Dispozitiv de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C CLEAN SHOES.

Descaltatul la intrarea intr-un domiciliu este obligatoriu dar gestul de a cere musafirului sa renunte la incaltari cand iti trece pragul, poate fi un gest lipsit de politete.

  • Descaltatul in interior este o practica tot mai populara pentru a tine departe bacteriile si murdaria pe care le purtam pe talpile incaltamintei.
  • Agentii patogeni prezenti pe trotuare, podelele restaurantelor, ale toaletelor publice sau din diverse alte locuri murdare, pot supravietui pe incaltari zile sau chiar saptamani si devin o amenintare pentru sanatatea noastra daca ajung sa contamineze spatiul personal.

NOI ITI OFERIM SOLUTIA si POTI STA LINISTIT daca alegi sa ramai incaltat in casa!

Dispozitivul profesional de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C Clean Shoes este dotat cu un set special de perii care nu permit trecerea luminii ultravioleta UV-C.

Pentru utilizare, se plaseaza piciorul deasupra dispozitivului si se apasa pana se trece prin setul de perii. Lasati sa actioneze minim 10 secunde, dupa care retrageti piciorul (actiunea trebuie repetata pentru ambele picioare).

Vrei mai multe detalii si o consultanta personalizata pentru specificul locuintei tale?

Descopera beneficiile sistemului profesional de BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA  cu lumina ultravioleta UV-C chiar de la consultantii nostri si poti stabili o intalnire la sediul nostru sau venim noi la tine.

Apeleaza 0232315433/ 0723234030 sau sectiunea CONTACT!

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!