Cladirile sanatoase, mai importante ca niciodata

Dezinfectia cu lumina UV-C in industria lactatelor
Dezinfectia cu lumina ultravioleta UV-C in industria lactatelor
Dispozitiv de dezinfecție cu ozon
Cat de eficiente sunt dispozitivele de dezinfectie cu ozon?
Clădiri sănătoase, mai importante ca niciodata

Pandemia de coronavirus a fortat angajatorii si angajatii sa se adapteze unor noi conditii de munca, stabilind o noua stare de normalitate. In acelasi timp, aceasta a produs schimbari in perceptia angajatilor cu privire la biroul lor, schimbari ce vor rezista si dupa incheierea pandemiei.

Potrivit unui studiu realizat de Genesis Property, 80% dintre angajatii romani isi doresc sa lucreze intr-un birou sanatos, dotat cu tehnologii si proceduri menite sa protejeze sanatatea oamenilor. Mai mult, 70% dintre acestia sunt ingrijorati in legatura cu riscurile raspandirii virusurilor si bacteriilor, datorita sistemelor ineficiente de ventilatie (care, de multe ori, nu fac decat sa recircule sporii de mucegai, virusurile si bacteriile din aer) sau igienizarii necorespunzatoare a suprafetelor din birou.

Tehnologia luminii ultraviolete UV-C pentru cladiri sanatoase

Beneficiile crearii unor birouri si cladiri sanatoase sunt numeroase, atat pentru angajati cat si pentru angajatori: imbunatatirea starii de sanatate si a calitatii vietii ocupantilor, reducerea numarul zilelor de concediu medical, cresterea productivitatii, precum si castigarea unui avantaj competitiv pentru angajatori, in strategia de atragere si retentie a angajaților.

Dezinfectia este cruciala pentru crearea unei cladiri sanatoase: asigura imbunatatirea calitatii aerului la birou, reduce pericolului contaminarilor si, prin extensie, contribuie la imbunatatirea starii de sanatate a ocupantilor. Cea mai eficienta metoda de dezinfectie este cea bazata pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C. Studiile privind eficienta si raportul cost-avantaje ale dezinfectiei bazate pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C arata ca aceasta metoda poate aduce beneficii anuale de pana la 75 de milioane de dolari numai in SUA.

BIOCOMP, producator si lider de piata cu 31 de ani de expertiza, este singura companie din Romania care ofera dispozitive de dezinfectie UV-C profesionale pentru dezinfectia aerului, suprafetelor si obiectelor, asigurand Biosecuritatea Ecologica Integrata a birourilor si a cladirilor.

Biosecuritatea Ecologica Integrata cu tehnologia luminii UV-C

Dispozitivele biocide cu lumina ultravioleta UV-C pentru dezinfectia aerului BIOCOMP creeaza un strat de lumina ultravioleta paralel cu tavanul si folosesc convectia naturala pentru a dezinfecta intr-un procent de pana la 99,99% aerul din incaperea in care au fost montate. Dezinfectia se realizeaza in mod ecologic – dispozitivele biocide BIOCOMP nu emit ozon sau alti compusi secundari. Aceste dispozitive ofera posibilitatea desfasurarii in conditii normale a activitatii, fiind special concepute pentru a functiona in mod continuu, in deplina siguranta in prezenta umana. Aceste dispozitive sunt ideale pentru birouri, sali de sedinte, holuri, grupuri sanitare, zone de luat masa si lifturi.

In completare, dispozitivele BIOCOMP pentru dezinfectia suprafetelor se folosesc doar in absenta persoanelor, sunt special proiectate pentru a se adapta oricarui tip de spatiu si actioneaza pentru a crea un sistem activ de protectie impotriva contaminarilor. Aceste dispozitive pot fi programate sa realizeze dezinfectia in timpul pauzelor sau in afara orelor de program, pentru a nu interfera cu activitatile zilnice.

Procesul de biosecurizare ecologica integrata este completat de dispozitivele speciale cu lumina UV-C BIOCOMP pentru dezinfectia obiectelor (telefoane mobile, tablete, documente, tastaturi etc.) si dispozitivele speciale cu lumina UV-C BIOCOMP pentru dezinfectia incaltamintei.

Datorita dezinfectiei rapide si usurintei in utilizare, dispozitivele biocide bazate pe tehnologia luminii UV-C BIOCOMP pot fi integrate usor in fluxul zilnic al activitatilor, permitand desfasurarea normala a programului de lucru. In plus, aceste dispozitive creeaza o bariera ecologica impotriva contaminarilor, ajutand fiecare cladire sa faca fata propriilor provocari legate de dezinfectie.

Intr-o lume in care atat de multe aspecte raman incerte, iar riscul contaminarilor ramane constant, beneficiile oferite de o cladire sanatoasa depasesc costurile achizitiei, instalarii si intretinerii unui sistem bazat pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C. BIOCOMP este singura companie din Romania care ofera o gama completa de dispozitive de dezinfectie profesionale cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C, asigurand Biosecuritatea Ecologica Integrata, pentru birouri si cladiri sanatoase.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!