Cel mai apreciat articol din site

Descoperă valorile care ne definesc
Evaluarea Satisfacției Clientului anul 2022

Articolul anului 2022 “Extinderea termenului de valabilitate a cărnii cu ajutorul Biosecurității Ecologice Integrate®” a avut 92.640 afișări.

Ca și un scurt rezumat al articolului, ar fi următorul: dinamica mișcării oamenilor și dezvoltarea continuă a comerțului cu produse din carne a dus la creșterea cantității și diversitatea bacteriilor, mucegaiurilor și a virusurilor ce afectează mediul de producție.

Aplicarea sistemului de Biosecuritate Ecologică Integrată a devenit un aspect strategic de prim rang și care apelează la proprietățile biocide ale luminii ultraviolete UV-C pentru a garanta siguranța alimentară și extinderea termenului de valabilitate a cărnii și produselor din carne.

Beneficiile utilizării luminii UV-C pentru extinderea termenului de valabilitate a cărnii

BIOCOMP este singura companie din România care oferă dispozitive de dezinfecție UV-C profesionale, personalizate pe echipamente și spații de lucru, astfel:

Dispozitivele cu lumină ultravioletă UV-C BIOCOMP nu produc ozon sau alţi compuşi secundari, chimici sau fizici, nu alterează compoziţia chimică, mirosul, gustul sau pH-ul cărnii și al produselor din carne. În același timp, tehnologia luminii ultraviolete UV-C are costuri de instalare, întreținere și operaționale scăzute, generează un consum minim de energie, contribuind la reducerea cheltuielilor.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!