Cel mai apreciat articol din site

Descoperă valorile care ne definesc
Evaluarea Satisfactiei Clientului anul 2022

Articolul anului 2022 “Extinderea termenului de valabilitate a carnii cu ajutorul Biosecuritatii Ecologice Integrate®” a avut 92.640 afisari.

Ca si un scurt rezumat al articolului, ar fi urmatorul: dinamica miscarii oamenilor si dezvoltarea continua a comertului cu produse din carne a dus la cresterea cantitatii si diversitatea bacteriilor, mucegaiurilor si a virusurilor ce afecteaza mediul de productie.

Aplicarea sistemului de Biosecuritate Ecologică Integrată® a devenit un aspect strategic de prim rang si care apeleaza la proprietatile biocide ale luminii ultraviolete UV-C pentru a garanta siguranta alimentara si extinderea termenului de valabilitate a carnii si produselor din carne.

Beneficiile utilizarii luminii UV-C pentru extinderea termenului de valabilitate a carnii

BIOCOMP este singura companie din Romania care ofera dispozitive de dezinfectie UV-C profesionale, personalizate pe echipamente si spatii de lucru, astfel:

Dispozitivele cu lumina ultravioleta UV-C BIOCOMP nu produc ozon sau alti compusi secundari, chimici sau fizici, nu altereaza compozitia chimica, mirosul, gustul sau pH-ul carnii si al produselor din carne. In acelasi timp, tehnologia luminii ultraviolete UV-C are costuri de instalare, intretinere si operationale scazute, genereaza un consum minim de energie, contribuind la reducerea cheltuielilor.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!