Biosecuritatea Ecologica Integrata BIOCOMP, pilon de baza in siguranta copiilor

Coronavirusulpoaterezistapanaladezilepesuprafete
SARS-CoV-2 poate rezista pana la 28 de zile pe suprafete
LampabactericidaUV Cpentrudezinfectiaaerului
Importanta dezinfectiei aerului in prevenirea raspandirii SARS-CoV-2 in domeniul office

Educatia inseamna respect pentru potentialul unic cu care fiecare copil este inzestrat. Educatia inseamna in acelasi timp respect pentru sanatate, ca pilon de baza in dezvoltarea copiilor, pentru ca acestia sa-si atinga potentialul maxim si sa devina adulti responsabili, plini de incredere in propria putere si in propria personalitate.

Gradinita Montessano din Bucuresti a ales sa investeasca in sanatate, oferind copiilor si cadrelor didactice cel mai sigur mediu pentru desfasurarea activitatii. Gradinita a ales dispozitivele de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C BIOCOMP, intelegand faptul ca metodele clasice de protectie nu sunt suficiente in aceasta perioada de pandemie.

Dispozitivele de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C BIOCOMP, de tip LBA-ER, cu montare pe perete, se folosesc în absenta persoanelor si asigura dezinfectia suprafetelor in toate spatiile in care copii isi desfasoara activitatea. Complementar, dispozitivele de dezinfectie cu grile sunt special concepute pentru a functiona in deplina siguranta in prezenta persoanelor si asigura dezinfectia in mod continuu a aerului. Impreuna, aceste dispozitive asigura Biosecuritatea Ecologica Integrata a spatiilor din domeniul educational, contribuind la dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Intregul material video, mai jos:

Solicitati acum o oferta si asigurati Biosecuritatea Ecologica Integrata a salii de clasa.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!