Ziua Internationala a Aerului Curat – un prilej pentru un mediu sigur!

Cum controlam eficient biocontaminantii care sunt adusi de catre firmele de curierat?
Agentii patogeni periculosi de zi cu zi – doza de amuzament pentru o zi senina

In data de 7 septembrie 2022, se sarbatoreste Ziua Internationala a aerului curat, tema din acest an fiind “The Air We Share“.

Aceasta zi ne-a atras atentia deoarece aerul pe care il impartim cu totii acasa, la locul de munca sau in oricare alt spatiu public sau privat trebuie sa fie curat si dezinfectat.

In ultimii ani, poluarea aerului a provocat aproximativ 7 milioane de decese premature anual si un procent de 99% din populatia lumii respira in prezent un aer poluat, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii. 

Beneficiile unor birouri si cladiri sanatoase sunt numeroase, atat pentru angajati cat si pentru angajatori: imbunatatirea starii de sanatate si a calitatii vietii ocupantilor duce la reducerea numarului zilelor de concediu medical, cresterea productivitatii si la castigarea unui avantaj competitiv pentru angajatori.

Cea mai eficienta metoda de dezinfectie este cea bazata pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C.

Compania BIOCOMP ofera astazi, la nivel mondial primul sistem unic si personalizat de BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C.

Mai mult:
Protectie prin dezinfectie eficienta impotriva oricarui virus, bacterie sau mucegai in orice domeniu de viata si activitate.

Dispozitivele de dezinfectie cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C pentru dezinfectia aerului BIOCOMP creeaza un strat de lumina ultravioleta paralel cu tavanul si folosesc convectia naturala pentru a dezinfecta intr-un procent de pana la 99,99% aerul din incaperea in care au fost montate.

Aceste dispozitive ofera posibilitatea desfasurarii in conditii normale a activitatii, fiind special concepute pentru a functiona in mod continuu, in deplina siguranta in prezenta umana.

DEZINFECTIA INTELIGENTA pentru oameni, activitati si companii inteligente!

O singura dotare si peste 25 de ani de utilizare!

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!