Cum controlam eficient biocontaminantii care sunt adusi de catre firmele de curierat?

Serviciile cu titlu gratuit de care poti beneficia oricand la BIOCOMP
Ziua Internationala a Aerului Curat – un prilej pentru un mediu sigur!

In primul rand ar trebui sa analizam drumul unui colet de la expeditor pana la destinatar:

  1. Inmanarea coletului: Curierul este chemat la destinatie, pentru a ridica coletul si are loc un prim impact cu o serie de biocontaminanti transmisi pe calea aerului.
  2. Transportul coletului: Bunurile sunt incarcate in masina de traseu (de obicei un camion de marime mare, TIR) unde din nou intra in contact direct cu o alta serie de biocontaminanti de aceasta data regasiti pe diferitele suprafete unde este mutat coletul.
  3. Livrarea coletului: Coletul este preluat si semnat din nou de catre curierul destinatar pentru predare. Acesta este si momentul in care coletul este introdus intr-o institutie publica, fara a fi dezinfectat.

In acest moment toata lumea intra in contact direct cu agentii patogeni periculosi care au fost recoltati pe parcursul transportului. Un manager bun al unei institutii publice este nevoit sa caute mereu solutii inteligente in interesul firmei pe care o conduce. De asemenea, el trebuie să aiba o viziune deschisa si sa imprumute de la modelul altor orase europene care au reusit sa se dezvolte.

Compania BIOCOMP a creat si inregistrat conceptul de BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C®, concept revolutionar ce presupune abordarea holistica a dezinfectiei aerului, suprafetelor generale, obiectelor si produselor alimentare impotriva contaminarii si transmiterii oricarui tip de agent patogen periculos: virusuri, bacterii, spori de mucegai.

Prin urmare, compania BIOCOMP  a creat o lista utila cu solutii care sa ii poata ajuta pe managerii institutiilor publice sa se dezvolte si sa sustina demersurile:

  1. Montarea si utilizarea unor dispozitive cu lumina ultravioleta UV-C profesionale pentru dezinfectia aerului in prezenta a 100% sigura a persoanelor ce lucreaza in cadrul unei institutii publice;
  2. In contextul epidemiei si nu numai, ne-am gandit sa oferim o solutie unica si moderna pentru dezinfectia aerului si pentru a spori siguranta mediilor de lucru aglomerate;
  3. Oferta cuprinde consultanta, solutii de suport si monitorizare.

In concluzie, compania BIOCOMP recomanda dotarea unei institutii cu noul sistem profesional de BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA asigura conditiile necesare de continuare a activitatii umane si de combatere a agentilor patogeni periculosi.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!