Agentii patogeni periculosi de zi cu zi – doza de amuzament pentru o zi senina

Ziua Internationala a Aerului Curat – un prilej pentru un mediu sigur!
De ce este necesar sistemul de „BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA”in industria produselor procesate din lapte, inghetata si a produselor alternative?

Microorganismele sunt vietati vegetale de foarte mici dimensiuni, invizibile cu ochiul liber, in general, unicelulare, cu structura interna relativ simpla. Traiesc in sol, in apa, in aer, pe suprafete, in corpul plantelor sau al animalelor si pot fi saprofite sau patogene pentru organismul in care se dezvolta.

Desi fiecare persoana doreste sa scape cat mai repede si eficient de acesți agenti patogeni, exista doar o singura solutie fiabila si benefica pentru eliminarea acestora.

Desi, la compania BIOCOMP suntem zi de zi atenti in lupta impotriva microorganismelor daunatoare sanatatii umane (virusuri, bacterii, spori de mucegai, etc.) si va oferim cel mai performant sistem de Biosecuritate Ecologica Integrata, ne intrebam uneori oare cum se vad sau percep eforturile noastre din perspectiva lor, al acestor entitati care convietuiesc alaturi de noi, bacteriile.

Nu stim ce inseamna sa fii o forma microscopica de organism viu ce traieste de la cateva ore la cateva zile, nu stim ce inseamna pentru ele aceasta lume mare in care actioneaza, insa am descoperit cateva ipostaze si conversatii interesante care sigur va vor amuza.

Mai multe informatii despre beneficiile si aplicatiile sistemului de Biosecuritate Ecologica Integrata cu tehnologia luminii ultravioleta UV-C, marca BIOCOMP puteti gasi accesand urmatoarele link-uri:

=> www.uvmall.ro

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!