Scrisoare deschisă către producătorii din România

n
Beneficiile luminii ultraviolete in cadrul sectiilor de productie si ambalare a produselor din carne
figura
Efectele Luminii Ultraviolete în Contaminarea Bacteriana a Laptelui Integral, a Colostrului și a Imunoglobulinei G
letter
Stimate Doamne/ Stimati domni, dupa evenimentele regretabile care s-au întâmplat si se întâmpla în tara, cu suspiciunile si acuzele privind producatorii de lactate si carne din România, am hotarât, ca si companie producatoare de lampi si dispozitive bactericide, sa venim în întâmpinarea acestor probleme, aducându-va în vedere echipamentele pe care le producem si comercializam.
Noi, BIOCOMP, suntem compania românească, care poate să vă ofere atât consilierea, livrarea cât și mentenanța produselor de reală necesitate în activitatea companiilor producătoare din alimentația publică.

Cu o activitate de 25 de ani pe piața românească, suntem capabili să vă oferim suportul de care aveți nevoie pentru a vă putea desfășura producția de lactate sau carne în cele mai bune condiții de securitate și control bacterian, fungic și viral. Lămpile bactericide BIOCOMP sunt foarte eficiente în dezinfecția suprafețelor de lucru, a recipientelor de ambalare și a aerului în orice tip de încăpere. Cu un consum redus de energie, fără riscul de a elimina în aer produși chimici secundari, cu posibilitatea de a funcționa în continuu pâna la 9000 de ore și chiar cu opțiunea de programare pentru funcționare în lipsa personalului uman, lămpile noastre vă pot aduce liniștea și încrederea în procesele pe care le întreprindeți.             

Pentru a răspunde cât mai bine specificaţiilor dumneavoastră de producţie, echipa consultanţilor BIOCOMP vă oferă soluţiile personalizate, condițiile de livrare şi de montaj în termenii cei mai buni pentru compania dumneavoastră.

Nu  ascundem faptul că așteptăm cu interes feedback-ul dumneavoastră, asigurându-vă totodată că vă stăm la dispoziție pentru orice informație la numerele de telefon 0232/315.433, 0723/234.030, e-mail: office@biocomp.ro, sau pe site-ul nostru www.biocomp.ro.

În speranța unei colaborări viitoare, vă dorim succes în proiectele dumneavoastră profesionale!

 

Cu stima,
Echipa BIOCOMP

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!