Intrebari Frecvente

1Care este diferența dintre lămpile UV-C pentru dezinfectarea spațiului și cele pentru dezinfectarea aerului?
Principala diferență dintre cele două tipuri de lămpi UV-C constă în posibilitatea de utilizare a dispozitivului în prezența oamenilor. Lămpile UV-C pentru dezinfectarea aerului se pot utiliza în prezența umană și fără echipamente de protecție, în timp ce lămpile bactericide pentru suprafețe pot funcționa doar în absența oamenilor și doar cu echipamente de protecție.
2Cât de eficiente sunt lămpile bactericide cu lumină UV-C?
Biocomp produce, de peste 30 de ani, lămpi UV-C pentru dezinfectarea suprafețelor și aerului, care asigură o eficiență de până la 99,99% în ceea ce privește prevenirea și distrugerea agenților patogeni. Tehnologia care se bazează pe lumina UV-C are în vedere distrugerea microorganismelor dăunătoare prin pătrunderea razelor UV în membrana celulară, care determină oprirea activității celulei și funcție sale de reproducere.
3Ce tipuri de microorganisme periculoase sunt distruse de lămpile bactericide de la Biocomp?
Lămpile Biocomp cu lumină UV-C sunt potrivite pentru prevenirea și combaterea următoarelor tipuri de agenți patogeni: bacterii, virusuri, spori de mucegai, drojdii, alge, protozoare și viermi paraziți. Rolul dispozitivelor germicide este de a preveni sau diminua riscul de contaminare cu astfel de microorganisme, care au o influență negativă pentru sănătatea umană.
4În ce domenii pot fi folosite lămpile UV-C?
Lămpile bactericide de la Biocomp pot fi folosite în numeroase domenii de activitate. Indiferent că vorbim de domeniul alimentar, medical, casnic sau de spații de birouri, Biocomp pune la dispoziție o gamă variată de dispozitive eficiente de dezinfectare (adaptate nevoilor, activității desfășurate și bugetului).
5Ce alte tipuri de lămpi UV-C se regăsesc în portofoliul Biocomp?
Pe lângă lămpile UV-C pentru suprafețe și aer, portofoliul Biocomp include și lămpi bactericide speciale:
  • cutii și lămpi pentru dezinfectarea obiectelor mici;
  • platforme de dezinfecție;
  • dispozitive pentru dezinfectarea foliei alimentare termoformabile;
  • tunel de dezinfecție BIOAIR;
  • aparate de dezinfectare a încălțămintei;
  • și alte dispozitive, ce pot fi customizate în funcție de cerințele dvs.
error: Conținutul acestui website este protejat!