Oriunde te-ai afla, dezinfectia inteligenta este acum la indemana ta

combatere coronavirus covid
Despre combaterea coronavirusului SARS-CoV-2, gripei sezoniere sau a altor afectiuni!
Campanie BIOCOMP Iulie August
Campanie BIOCOMP 01 iulie – 15 august 2020
Family in a hotel room

Stim ca virusurile si bacteriile pot dauna sanatatii noastre.

Multe persoane au obiceiul de a lua o serie de masuri de preventie minime. Alte persoane cred ca aceste masuri nu sunt necesare si ca imbolnavirea e un proces normal.  Imunitatea trebuie formata sub o forma sau alta. Pentru aceasta categorie de persoane, masurile de dezinfectie sunt un “moft” si trebuie luate numai in unitatile medicale specializate.

Ce ar fi daca ai avea dezinfectia asigurata oriunde te-ai afla?

In contextul pandemiei generate de virusul COVID-19, am realizat ca trebuie sa pretuim sanatatea din ce in ce mai mult.

Devine, astfel, necesar sa luam toate masurile de prevenire a imbolnavirii sau de diminuare a riscului de transmitere a microorganismelor daunatoare din aer si de pe suprafetele obiectelor cu care intram in contact.

Ce-ar fi daca ai avea la indemana un dispozitiv cu care sa dezinfectezi orice spatiu in care te afli sau suprafetele cu care intri in contact? Esti linistit ca te alfi intr-un mediu sigur.

Pandemia coronavirus (COVID-19)1 a schimbat modul in care percepem viata si modul in care ne raportam la bacteriile si virusurile ce ne pot afecta sanatatea. Acesti “inamici invizibili” se pot transmite prin stranut sau tuse si sunt propulsati in aer si pe suprafete. Ei rezista, in contact cu aerul, de la cateva secunde pana la cateva ore.

Desi nu toate bacteriile si virusurile sunt daunatoare sanatatii umane, cele care ne afecteaza stilul de viata si sanatatea se pot distruge definitiv prin metoda dezinfectiei cu dispozitive biocide pe baza de lumina ultravioleta UV-C2. Aceasta este considerata de specialisti ca fiind una din cele mai sigure si eficiente metode de dezinfectie.

Iti recomandam sa ai la indemana un dispozitiv de dezinfectie profesional cu care sa faci dezinfectie eficienta oriunde te afli: locuinta ta, biroul in care lucrezi, masina cu care te deplasezi, camera de hotel, patul in care te relaxezi in vacanta si orice alt spatiu de interes pentru tine.

Cele mai eficiente dispozitive de dezinfectie pentru uz personal sunt cele fabricate de BIOCOMP (LBA 8W, LBA 15W sau LBA-ER 8W sau LBA-ER 15W).

Acestea sunt usor de manevrat, transportat si depozitat.

In cateva minute dezinfectezi 99,99% orice tip de microorganism daunator sanatatii tale ce poate fi prezent in aer, pe suprafetele de lucru, pardoseli, pereti, piese de mobilier, toalete, textile, carti, jucarii, telefoane mobile, tablete, carti sau obiecte de papetarie-birotica.

Alege sa te mentii sanatos si protejeaza-te!

Alege dispozitivele de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C marca BIOCOMP!

BIOCOMP, producator roman cu experienta de 29 de ani in domeniu, este specializat in oferirea de consultanta de biosecuritate ecologica bazata pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C.

Dezinfectia Inteligenta. Dezinfectia BIOCOMP.

  1. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, coronavirusul COVID-19, este cunoscut si sub numele de sindromul respirator acut 2019-nCoV, sindromul respirator acut sever 2 sau pneumonia Wuhan. Covid-19 este un sindrom respirator viral cauzat de coronavirusul sindromului respirator acut sever 2 (coronavirusul SARS-CoV-2). Acesta este sindromul implicat în epidemia de coronavirus 2019-2020.
  2. Actiunea luminii ultraviolete de tip UV-C (lungimea de unda 253,7 nm) este maxim eficienta in distrugerea ADNului microorganismelor de tip bacterii, virusuri, spori de mucegai si alte tipuri de microbi.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!