Despre combaterea coronavirusului SARS-CoV-2, gripei sezoniere sau a altor afectiuni!

Noul coronavirus
Noul coronavirus, urgenta medicala la nivel mondial
Family in a hotel room
Oriunde te-ai afla, dezinfectia inteligenta este acum la indemana ta
combatere coronavirus covid

Cele mai eficiente si economice dispozitive de dezinfectie sunt cele fabricate de compania BIOCOMP in Romania de 29 de ani. Le gasiti pe site-ul nostru: https://biocomp.ro/

Avantajele utilizarii dispozitivelor de dezinfectie profesionala:

 • Folosesc tehnologia luminii ultraviolete UV-C care distruge ADN-ul oricarui agent patogen, nou sau vechi, care a suferit mutatii sau nu, realizand o dezinfectie adevarata, fie ca este virus, bacterie, mucegai etc., regasit in aer sau pe suprafete.
 • Nu au motoare electrice sau filtre, astfel ca acestea au un consum minim de energie si nu au nevoie de inlocuiri de piese sau reparatii.
 • Tuburile UV-C BIOCOMP din dotare sunt garantate pentru 9.000-18.000 ore de functionare eficienta, dupa tipul dispozitivului.
 • Sunt produse respectand Directiva Europeana, ISO European si Norma Internationala SUA.
 • Desi au cel mai mic pret de pe piata, acestea sunt dispozitive profesionale biocide. Alte tipuri de dispozitive cum ar fi purificatoarele, dezinfecteaza aerul dar au costuri mult mai mari fata de tuburile UV-C! Atentie! Celelalte aparate existente doar filtreaza aerul!

Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru!

2 Comments

 1. Tampu Catalin spune:

  Buna ziua

  Am o astfel de lampa de la dumneavoastra simpla dar uv ; nu mai am manualul acesteia ; cat trebuie expus pentru dezimfectie la virusi ( imi aduc aminte ca la mucegaiuri era un timp mai lung ) ; in acest caz cat trebuie ?!

  • BIOCOMP spune:

   Buna ziua. Timpul de utilizare variaza in functie de modelul pe care il aveti. Daca detineti o lampa pentru dezinfectia suprafetelor, pentru o eficienta maxima va recomandam sa o utilizati timp de 30 de minute.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!