Inceputurile BIOCOMP…ne amintim cu drag!

Biosecuritatea ecologica in sistemul medical
lampa uv bactericida
Ce este și cum se folosește corect o lampa uv bactericida?

Am implinit 30 de ani si privim in urma cu bucurie si recunostinta la momentul in care BIOCOMP si-a inceput activitatea de prototipare si productie in Iasi.

Intr-una dintre fotografiile de suflet pentru echipa noastra, se poate vedea unul dintre primele dispozitive realizate sub marca BIOCOMP.

Intructa dupa revolutie nu existau firme de curierat, primele loturi de dispozitive au fost create cu accesorii metalice, grele si transportate catre clienti cu trenul sau cu autoturismele firmei.

De atunci BIOCOMP a trecut prin multiple procese de cercetare, proiectare si imbunatatire, ajungand astazi la o gama de peste 100 de dispozitive adaptate oricarui domeniu de activitate si oricarei cerinte.

De asemenea, si modalitatile de promovare au fost imbunatatite constant.

BIOCOMP a trecut de la prezentari pe hartie, scrise la masina de scris si fotografii imprimate, la materiale de promovare si identitate vizuala profesionale.

In cei 30 de ani, am avut 5 etape importante de rebranding si de optimizare a materialelor de prezentare si de identitate vizuala. Aici poti descoperi ultimul nostru Catalog de Prezentare.

La aniversarea a 30 de ani de activitate, le MULTUMIM tuturor celor care au fost parte a dezvoltarii noastre!

Simtim ca aceasta noua etapa a companiei BIOCOMP deschide noi frontiere in inovare si dezvoltare de produse si servicii, digitalizarea continua a procesului de fabricatie si oprimizarea constanta a canalelor de comunicare cu clientii si partenerii nostri.

BIOCOMP isi continua misiunea si procesul de dezvoltare si inovare continua, caci acestea sunt imperative pentru noi, avand in vedere faptul ca grija pentru sanatatea umana, in lupta cu microorganismele daunatoare, reprezinta misiunea noastra de zi cu zi.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!