”IMPREUNA IN LUMEA MEA SI-A TA” Campania marca Fundatia Star of Hope

bdedbcedebbfc XL
Luptam impotriva infectiilor nosocomiale din Romania!
bowl
5 sfaturi de a ramane sanatos in sezonul rece
Star of hope

Biocomp sprijina cu mandrie Gala pentru Copiii si Tineri cu Dizabilitati Star of Hope Romania, eveniment caritabil organizat in Iasi!

”IMPREUNA IN LUMEA MEA SI-A TA” este campania lansata pe data de 22 noiembrie 2016, de catre Fundatia Star of Hope Romania, in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi, Federatia Organizatiilor de Parinti care au Copii cu Dizabilitati si TVR Iasi. Campania se deruleaza in perioada 15 noiembrie – 20 decembrie 2016 si are drept scop sensibilizarea si informarea comunitatii privind problemele cu care se confrunta copilul cu dizabilitati dar si parintii acestuia.

LAURA BRETAN, fetita cu voce de inger care a uimit o lume intreaga, este noul Ambasador Star of Hope Romania si va sustine campania printr-un concert caritabil la Iasi, in beneficiul copilor cu dizabilitati, in cadrul Galei pentru Copiii si Tineri cu Dizabilitati Star of Hope Romania, pe 15 decembrie 2016, ora 17.30, la Teatrul Luceafarul din Iasi.

LAURA BRETAN: ”Pe 15 decembrie, voi fi la Iasi, alaturi de Fundatia Star of Hope Romania. Voi canta cu tot sufletul meu pentru copiii cu dizabilitati. Va invit sa fim ”IMPREUNA IN LUMEA MEA SI A TA”, pe 15 decembrie, sa le aratam ca ne pasa si ca viata poate fi frumoasa! Abia astept sa ne vedem la Iasi!   Alaturi de Laura Bretan, in concert vor canta si membrii trupei PROCONSUL.

Devenita deja traditie, Gala are scop caritabil, achizitionarea biletelor inseamnand sprijin pentru continuarea programelor de terapie recuperatorie pentru 325 de beneficiari ai Fundatiei Star of Hope Romania. 

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!