BIOCOMP – Povestea din spatele brandului

BIOCOMP aniverseaza 30 de ani si te invita la Zilele Portilor Deschise
Biosecuritatea ecologica in sistemul medical

Astazi, 2 septembrie, se implinesc 30 de ani de cand BIOCOMP a produs primul dispozitiv de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C din Romania, in fabrica proprie din Iasi.

Astfel, in urmă cu trei decenii, BIOCOMP şi-a asumat un proiect de pionierat în România, prin educarea publicului larg şi a specialiştilor asupra importanţei utilizării dezinfecţiei bazate pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C, fiind prima companie din ţară care a produs dispozitive biocide UV-C în atelierele proprii.

Reuşind să preîntâmpine nevoile pieţei, precum şi cerinţele specifice ale clienţilor individuali, compania s-a impus ca lider în domeniu şi oferă astăzi dispozitive de dezinfecţie cu lumină ultravioletă UV-C şi servicii la cele mai înalte standarde de calitate.

Printr-o atitudine de încredere şi devotament faţă de echipă, colaboratori şi clienţi, prin muncă şi dezvoltare continuă, BIOCOMP a creat şi înregistrat în exclusivitate Sistemul de Biosecuritate Ecologică Integrată, sistem revoluţionar ce garantează securizarea epidemiologică a spaţiilor din orice domeniu de activitate umană şi împotriva oricăror agenţi patogeni (virusuri, bacterii, mucegaiuri etc.).

Va invitam in continuare sa descoperiti povestea din spatele brandului:

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!