BIOCOMP schimba un destin – Gala ”Star of Hope”

Compania BIOCOMP caută distribuitori în Europa
BIOCOMP la Conferinta Nationala Spital Connect

Compania BIOCOMP sustine cauza Star of Hope si este pentru al X-lea an consecutiv partener in cadrul Galei ”Schimba un destin” ce va fi organizata pe 23 noiembrie la Iasi, la Teatrul National ”Vasile Alecsandri” Iasi.

Cea de-a zecea editie a Galei Star of Hope este atat un semn de reverenta in fata solidaritatii profunde de care a dat dovada comunitatea ieseana chiar din primele ore ale izbucnirii razboiului din Ucraina, cat si un semnal de alarma privind importanta de necontestat a interventiei prin terapie recuperatorie in cazul copiilor cu dizabilitati, atat romani cat si ucraineni, refugiati la Iasi.

Participarea la Gala Star of Hope 2022 CONCERT EXTRAORDINAR inseamna atat bucuria de a (re)asculta arii celebre de opera, cat si dorinta de a SCHIMBA UN DESTIN, inseamna cel putin o bursa de terapie recuperatorie pentru un copil cu dizabilitati.

Cu alte cuvinte, din frumusetea clipelor de muzica de opera va renaste speranta pentru un copil cu dizabilitati, va fi o sansa in plus pentru integrare in viata comunitatii si, de ce nu, chiar si pe piata muncii, atunci cand parintii lor nu vor mai fi.

Sa faci o fapta buna, e chiar usor…doar sa vrei! Sa fii alaturi de cineva in nevoie, nu e asa greu… doar sa vrei. Sa schimbi un destin nu e asa greu, doar sa vrei sa pleci inima si sa te alaturi multora altora care stiu ca viata e mai presus de orice…– Amalia Georgescu, ambasador Star of Hope

”Bucuria de a lucra cu oameni si pentru oameni reprezinta sursa mea de energie.” – Geta Lupu, ambasador Star of Hope

Cum poti schimba si tu un destin?

Descopera AICI mai multe detalii despre cum te poti implica si tu in campanie!

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!