BIOCOMP la Conferinta Nationala Spital Connect

BIOCOMP schimba un destin – Gala ”Star of Hope”
Black Friday la BIOCOMP!

Compania BIOCOMP are deosebita placere ca in perioada 23-25 noiembrie 2022 sa participe la Conferinta Nationala Spital Connect.

Conferinta se va desfasura la Hotel Arizona, Predeal si este una din cele din cele mai importante evenimente destinate domeniului medical.

Organizatorii conferintei ne propun o dezbatere deschisa si constructiva cu privire la necesitatea ca spitalele sa fie conectate intre ele, profesional si prin management, dar si cu partile interesate, comunitatea lor si, mai presus de toate, pacientii. 

Spital-Connect reia Programul National de Management Medical Modern in Spitalele Publice, lansat in 2007. Conferinta Nationala de Management Medical Modern, un flagship pentru comunitatea medicala din Romania, are o istorie de 26 de editii pe site si peste 20 de editii online pana in prezent, cu +12.000 de participanti in total.

Dl. Adrian IURCAN, CEO (Director general) al companiei BIOCOMP va sustine o prezentare in cadrul conferintei pe tema “Rezilienta inteligenta in spitalele publice prin BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C“.

Daca esti reprezentant din domeniul medical sau o companie care activează în domeniul sănătății vino la Hotel Arizona, Predeal in perioada 23-25 noiembrie 2022, sa afli cum iti poti eficientiza costurile cu ajutorul informatiilor oferite de specialisti si autoritati.

Pentru a afla mai multe detalii despre conferinta, click aici.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!