Mesterul de perne… dezinfectate!

alimentar  grila
Ne găsiți la AAPR!
pernegravide
De ce să foloseşti dispozitivele biocide marca BIOCOMP? Testimoniale clienţi
perna  in  sarcina alaptare cu flori portocalii

Pentru noi, nevoia de siguranta si igiena este una primara, puternic inradacinata in istoria Biocomp si valoros reprezentata de clientii multumiti. Printre acestia, se numara si doamna Iuliana Sosu, cunoscuta drept „Mesterul de Perne pentru Gravide” din Iasi, care a realizat beneficiile utilizarii lampilor bactericide in procesul de creare al pernelor speciale destinate viitoarelor mamici.

Înarmată cu o doză imensă de căldură sufletească, doamna Iuliana Sosu creează soluții de relaxare și suport pentru burtică, picioare, spate sau cap, prin intermediul cărora oferă ajutor tuturor mamelor și bebelușilor. Acum, aceste soluții sunt și mai sigure datorită lămpilor bactericide Biocomp.

 

Unul dintre cele mai fascinante produse marca Perne pentru Gravide este Perna cu motive tradiționale românești. Atenția acordată simbolurilor, calitatea materialelor folosite și eleganța trandafirilor, toate acestea subliniază o idee dragă sufletului Iulianei, transpusă în realitate.

Energia și pasiunea cu care sunt prelucrate aceste perne se poate simți chiar prin fotografiile realizate și textile scrise fiecărui produs în parte.

Portofoliul de produse numără și perne pentru meditație, relaxare, antistres, epiziotomie, perne pentru alăptat și sprijin: cornuleț, bastonaș, baby nest, lenjerii pătuț și multe altele, pe care vă invităm să le descoperiți pe: http://pernegravide.ro/produse .

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!