BIOCOMP va invita la International Conference – The Future of Agri-food Production

Sub ce forma ne preocupa siguranta si sanatatea consumatorilor finali?

Conferinta este organizata de catre Ambasada Regatului Tarilor de Jos in Romania, la Iasi, in parteneriat cu Universitatea de Stiinte ale Vietii (USV Iasi) si Consulatul Regatului au onoarea de a va invita la International Conference – The Future of Agri-food Production.

Evenimentul va avea loc miercuri, 24 aprilie 2024, incepand cu ora 09:30, la Aula Magna, Universitatea de Stiinte ale Vietii (USV) din Iasi.

Suntem onorati sa anuntam ca domnul Dipl. Ing. Adrian Iurcan este unul dintre reprezentantii BIOCOMP care va impartasi o parte din expertiza si experienta sa in ceea ce priveste sustenabilitatea si biosecuritatea in industria agroalimentara.

El va fi parte a panelului de dezbateri cu tema “Viitorul productiei agroalimentare: risipa alimentara, eficienta, biosecuritate si sustenabilitate in lant” si, de asemenea, in partea a doua a conferintei, unde va susține o prezentare individuala privind “Noutati in productia agroalimentara, tendinte si oportunitati cu accent pe conceptul de Biosecuritate Ecologica Integrata cu tehnologia luminii UV-C“.

Domnul Dipl. Ing. Adrian Iurcan, CEO al BIOCOMP Romania este specializat in sistemul B.E.I, presedintele Asociatiei UV.RO, are peste 35 de ani de experienta in leadership strategic si operational in companii mici, mijlocii si mari, grupuri de companii, corporatii multinationale, private sau de stat, in pozitia de top manager.

Aceasta conferinta doreste sa analizeze situatia actuala si sa prezinte cele mai recente stiri si descoperiri in tehnologie si sustenabilitate, cu ajutorul vorbitorilor si expertilor nostri internationali.

Link-ul evenimentului: https://fb.me/e/4kCCmABt1

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!