Biocomp, sponsor al Cupei Moldovei la Gatit

pt site Locul II  Top Profit
Locul II Top Profit
Campionatul de Gatit in aer liber

SC Biocomp SRL va invita la Iasi sa participati la Campionatul International de Gatit in Aer Liber ce va fi organizat in data de 05-06 martie in centrul orasului, Piata Unirii, de catre Asociatia Culturala Euro Est Alternativ.

Iasul va fi gazda acestui eveniment pentru prima data si va aduce maestrii bucatari, somelieri si alte personalitati la nivel national si international. Gazda evenimentului de la Iasi este maestrul Antonio Passarelli, vicepresedintele Federatiei Bucatarilor din Romania, care va face si demonstratii culinare, alaturi de alti chefi celebri din Romania si din strainatate.

Tot in cadrul evenimentului, Federatia Somelierilor din Romania va derula Parada Somelierilor, coordonata de Sergiu Nedelea, presedintele FSR. Campionatul isi propune sa aduca in Romania conceptul de “bucatarie-cultura”. Fie ca ne place sau nu, bucataria, generic vorbind, ocupa un spatiu extrem de important in viata fiecaruia dintre noi. Ridicarea gatitului de la rangul de “obligatie conjugala” la statut de arta presupune schimbarea unei mentalitati impamantenite.
Campionatul International de Gatit in Aer Liber este o competitie culinara internationala. Este singura Competitie Gastronomica Continentala din Romania certificata de World Association of Chefs Societies si se adreseaza atat profesionistilor, cat si amatorilor, sistemul de inscriere fiind organizat pe doua grupe: Profesionisti si Amatori.

Campionatul International de Gatit in Aer Liber debuteaza in 2011 prin Cupa Iasi, care se va desfasura in perioada 5-6 martie 2011, in Piata Unirii din Iasi. Competitia culinara se adreseaza atat profesionistilor (maestri ai artei culinare, bucatari), cat si amatorilor in ale bucatariei, si va continua pe tot parcursul anului in principarele regiuni ale tarii. Astfel, in perioada 27-29 mai se desfasoara Cupa Bucuresti, in perioada 24-26 iunie Cupa Munteniei-Pitesti, in perioada 1-3 iulie Cupa Banatului-Timisoara si in perioada 9-11 septembrie Cupa Cluj. De mentionat ca este singura Competitie Gastronomica Continentala din Romania certificata de Worls Association of Chefs Societies (WACS). Mai multe detalii pe www.campionatdegatit.ro.

SC BIOCOMP SRL are onoarea de a se numara printre sponsorii oficiali ai acestui eveniment, asigurand consultanta si sprijin in ambientarea si amenajarea spatiilor expozitionale si a evenimentului in sine. Din anul 2009, societatea a dezvoltat aceasta noua activitate oferind clientilor consultanta specializata pe doua domenii majore:
– consultanta cu privire la modul optim de dezinfectie al unei incaperi, suprafete etc., conform cu necesitatile beneficiarului si proiectarea amenajarilor speciale in functie de necesitatile clientului,
– consultanta in management si marketing, prin intermediul consultantilor sai cu expertiza in domeniu.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!