BIOCOMP ”Schimbă un destin!” – Gala Star of Hope

Black Friday la BIOCOMP!
Regulamentul tombolei aniversare a lunii decembrie

Miercuri – 23 noiembrie – Teatrul Național ”Vasile Alecsandri din Iași” a găzduit Gala ”Star of Hope” – CONCERT EXTRAORDINAR.

În cadrul acestui eveniment BIOCOMP a avut deosebita plăcere să fie unul dintre partenerii principali și să participe la o seară minunată, plină de emoție.

Gala a fost parte a unei ample campanii caritabile intitulată SCHIMBĂ UN DESTIN!, al cărei rol este conştientizarea și responsabilizarea societății civile cu privire la problemele cu care se confruntă acum, în aceste vremuri tulburi, copilul cu dizabilități și familia acestuia.

Evenimentul a găzduit aproximativ 500 de invitați ai mediului public și privat, asociații și fundații, prieteni, familii, oameni ce și-au deschis sufletul în dorința de a SCHIMBA UN DESTIN – destinul copiilor cu dizabilități, astfel încât aceștia să aibă parte de burse și activități de terapie recuperatorie.

Emoțiile și sentimentele tuturor invitaților au fost conturate de câteva voci mari ale scenei lirice internaționale: tânăra soprana LAURA BRETAN (SUA), bass-baritonul DANIEL PRUNARU REAGAN (de la Opera Pheonix Arizona SUA), tenorii Andrei Fermeşanu (Opera Națională Iaşi), Andrei Apreotesei (Ateneul Național Iași), Florin Guzgă (Opera Națională Iași), Corul de Copii Juniorii Operei, alături de instrumentiști ai Orchestrei Operei Naționale din Iași. 

Vrei și tu să te implici? Campania caritabilă ”SCHIMBĂ UN DESTIN!” continuă până la sfârșitul anului, iar donațiile se pot face accesând următorul link: Schimbă un destin! – Star of Hope România.

Fiecare copil are dreptul la sănătate și la o viata mai bună! Împreună, putem schimba destinele unor copii cu dizabilităţi în mai bine!

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!