Biocomp continuă lupta pentru o viaţă sănătoasă!

servicii dezinfectie biocomp
Servicii de dezinfecție Express UV
icon copilariefaraboli
Copilăria fără boli este posibilă? Întâlnirea cu părinţii
o

Parteneriatul cu Junior & Family Dental Center din Iaşi ne-a adus ieri împreună pentru o sesiune în care am discutat despre avantajele utilizării lămpilor bactericide. Noi ne-am asumat un proiect de pionierat în România, prin educarea şi conştientizarea publicului larg şi a specialiştilor privind importanţa utilizării lămpilor bactericide cu lumină ultravioletă, în lupta împotriva infecţiilor nosocomiale şi a altor boli provocate de virusuri, bacterii şi spori de mucegai.

Colaborarea noastră va continua cu participarea dr. Oana Enciu în cadrul unei sesiuni dedicate igienei orale, ce va avea loc la sediul nostru. Mai multe detalii despre eveniment vă vom oferi detalii curând.

Junior & Family Dental Center s-a născut din dorința de a oferi tratamente stomatologice pentru copii și adulți într-un mediu prietenos care valorizează comunicarea medic – pacient. De la primul dinte și până la copilărie, adolescență și vârsta adultă, Junior&Family Dental oferă expertiză și siguranță în tratarea și menținerea sănătății dinților!

 

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!