Domeniul
Office / Workplace

Dezinfecţia eficientă, economică şi ecologică a spaţiilor din domeniul Office / Workplace este rezolvată profesional prin utilizarea dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C produse de BIOCOMP în sistem integrat de biosecuritate, care acţionează asupra dezinfecţiei aerului, suprafeţelor, apei şi a echipamentelor utilizate.


Provocarea dezinfecţiei spaţiilor din domeniul Office / Workplace rezidă atât din combaterea şi eliminarea încărcăturii epidemiologice dezvoltate intern, cât şi din combaterea şi eliminarea încărcăturii epidemiologice provenite şi introduse zilnic din exterior prin intermediul salariaţilor, clienţilor, colaboratorilor, mijloacelor de transport, echipamentelor, a materialelor introduse etc.


Numărul de zile de concediu medical al salariaţilor, datorat contaminării în mediul office cu mucegaiuri, bacterii şi virusuri poate deveni o mare problemă ce afectează direct capacitatea operaţională şi profitul obţinut de companii.


Încărcătura epidemiologică internă este formată în special din culturi de mucegaiuri (inclusiv Aspergillus) şi culturi bacteriene specifice (Escherichia coli, Staphilococcus aureus, Listeria monocytogenes, Salmonella etc.).


Încărcătura epidemiologică dezvoltată şi introdusă din exterior este extrem de periculoasă datorită dinamicii cu creştere exponenţială a deplasării oamenilor pe întreaga planetă şi, ca urmare, a circulaţiei unor tulpini exotice.


BIOCOMP a dezvoltat o gamă completă de dispozitive bactericide cu lumină ultravioletă UV-C specializate, fabricată respectând normele internaţionale în vigoare.Această gamă asigură biosecuritatea integrată ecologică, indiferent de destinaţia spaţiilor (spaţii office şi logistice, săli de şedinţe, săli de mese, toalete/grupuri sanitare, spaţii de schimb termic, conducte de aer, lifturi etc.).

Acest deziderat este obligatoriu pentru domeniul Office, fiind garanţia de securizare a afacerii şi maximizării profitului.

icons-sali-office

Săli office

icons-sali-sedinte

Săli de şedinţe

icons-sali-mese3

Săli de mese

icons-toalete

Toalete

icons-lifturi

Lifturi

icons-ventilatie

Instalaţii de ventilaţie / climatizare


BIOCOMP oferă în exclusivitate consultanţă profesională la sediul clientului, ante şi post vânzare, pentru sistemele integrate de dezinfecţie cu lumină ultravioletă UV-C, împreună cu un pachet optimizat unic ce conţine garanţie generală, service post garanţie, preţuri, timp de utilizare, eficienţă şi personalizare.


Pentru a afla mai multe despre sistemul integrat de asigurare a biosecurităţii personalizat pentru compania dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi:

Office:

E-mail: dezinfectiaprofesionala@biocomp.ro
M: 0723 234 030

Ing. Adrian Iurcan, CEO

E-mail: adrian.iurcan@biocomp.ro
M: 0744 771 190

Razvan Stogrinca, Reprezentant Vanzari

E-mail: razvan.stogrinca@biocomp.ro
M: 0757 570 775

Oana Ionescu, Coordonator Comercial

E-mail: oana.ionescu@biocomp.ro
M: 0723 234 030


Solicită mai multe informaţii

ANUNT FOARTE IMPORTANT!

Avand in vedere volumul imens de comenzi primite de la clientii nostri de la inceperea decretarii starii de urgenta ca urmare a pandemiei de coronavirus COVID-19, va anuntam urmatoarele:
1. Compania BIOCOMP, producator de dispozitive de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C, a luat toate masurile posibile pentru a asigura livrarea produselor intr-un termen rezonabil (care acum a crescut la un estimat de 60 de zile).
2. Suntem nevoiti si obligati de situatia prezenta sa acceptam cu prioritate comenzile venite de la institutiile statului, unitati medicale aflate in lina 1, unitati SMURD, UPU, ATI, institute medicale etc.
3. Ca urmare a acestei situatii, suntem nevoiti sa anuntam ca, incepand cu data de 27 Martie 2020 pana la 04 Mai 2020, nu se vor mai prelua comenzi de la clientii din urmatoarele categorii: Persoane fizice, Cabinete medicale si veterinare , Companii cu activitati industriale, HoReCa, Gradinite, scoli, licee, unitati de invatamant superior, etc.
4. Aceasta decizie temporara are rolul de a ne permite sa procesam volumul foarte mare de comenzi si sa putem livra cu celeritate dispozitivele de dezinfectie catre zonele cele mai afectate si care au un impact hotarator in stoparea extinderii pandemiei.
5. Pentru a putea relua livrarile catre clientii mentionati la punctul 3, pe site-ul biocomp.ro s-a deschis o lista de inscrieri in asteptare, in care va rugam sa va inscrieti daca doriti ca la reluarea preluarii comenzilor sa aveti prioritate.
Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca BIOCOMP va continua sa fie prezent in linia 1 de lupta impotriva raspandirii pandemiei de coronavirus, producand in Romania cea mai completa gama de dispozitive de dezinfectie UV-C la nivel mondial.