Domeniul
Office / Workplace

Dezinfecţia eficientă, economică şi ecologică a spaţiilor din domeniul Office / Workplace este rezolvată profesional prin utilizarea dispozitivelor de dezinfectie cu lumină ultravioletă UV-C produse de BIOCOMP în sistem integrat de biosecuritate, care acţionează asupra dezinfecţiei aerului, suprafeţelor şi a echipamentelor utilizate.


Provocarea dezinfecţiei spaţiilor din domeniul Office / Workplace rezidă atât din combaterea şi eliminarea încărcăturii epidemiologice dezvoltate intern, cât şi din combaterea şi eliminarea încărcăturii epidemiologice provenite şi introduse zilnic din exterior prin intermediul salariaţilor, clienţilor, colaboratorilor, mijloacelor de transport, echipamentelor, a materialelor introduse etc.


Numărul de zile de concediu medical al salariaţilor, datorat contaminării în mediul office cu mucegaiuri, bacterii şi virusuri poate deveni o mare problemă ce afectează direct capacitatea operaţională şi profitul obţinut de companii.


Încărcătura epidemiologică internă este formată în special din culturi de mucegaiuri (inclusiv Aspergillus) şi culturi bacteriene specifice (Escherichia coli, Staphilococcus aureus, Listeria monocytogenes, Salmonella etc.).


Încărcătura epidemiologică dezvoltată şi introdusă din exterior este extrem de periculoasă datorită dinamicii cu creştere exponenţială a deplasării oamenilor pe întreaga planetă şi, ca urmare, a circulaţiei unor tulpini exotice.


BIOCOMP a dezvoltat o gamă completă de dispozitive de dezinfectie cu lumină ultravioletă UV-C specializate, fabricată respectând normele internaţionale în vigoare.


Această gamă asigură biosecuritatea integrată ecologică, indiferent de destinaţia spaţiilor (spaţii office şi logistice, săli de şedinţe, săli de mese, toalete/grupuri sanitare, spaţii de schimb termic, conducte de aer, lifturi etc.).

Acest deziderat este obligatoriu pentru domeniul Office, fiind garanţia de securizare a afacerii şi maximizării profitului.

icons-sali-office

Săli office

icons-sali-sedinte

Săli de şedinţe

icons-sali-mese3

Săli de mese

icons-toalete

Toalete

icons-lifturi

Lifturi

icons-ventilatie

Instalaţii de ventilaţie / climatizare


BIOCOMP oferă în exclusivitate consultanţă profesională la sediul clientului, ante şi post vânzare, pentru sistemele integrate de dezinfecţie cu lumină ultravioletă UV-C, împreună cu un pachet optimizat unic ce conţine garanţie generală, service post garanţie, preţuri, timp de utilizare, eficienţă şi personalizare.


Pentru a afla mai multe despre sistemul integrat de asigurare a biosecurităţii personalizat pentru compania dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi:

Office:

E-mail: dezinfectiaprofesionala@biocomp.ro
M: 0374 490 115

Ing. Adrian Iurcan, CEO

E-mail: adrian.iurcan@biocomp.ro
M: 0744 771 190


Solicită mai multe informaţii
error: Conținutul acestui website este protejat!