Domeniul
Industriei Alimentare
şi Creşterii Animalelor

Dezinfecţia eficientă, economică şi ecologică a spaţiilor de producţie alimentară şi creştere a animalelor este rezolvată profesional prin utilizarea dispozitivelor de dezinfectie cu lumină ultravioletă UV-C produse de către BIOCOMP în sistem integrat de biosecuritate, care acţionează asupra dezinfecţiei aerului, suprafeţelor, echipamentelor, liniilor de fabricaţie şi a produselor în sine, pentru creşterea timpilor de proaspăt.


Provocarea dezinfecţiei spaţiilor din domeniul alimentar şi al creşterii animalelor rezidă atât din combaterea şi eliminarea încărcăturii epidemiologice dezvoltate intern, cât şi din combaterea şi eliminarea încărcăturii epidemiologice provenite şi introduse zilnic din exterior, prin intermediul salariaţilor, colaboratorilor, mijloacelor de transport, materiilor prime, a materialelor introduse etc.


Încărcătura epidemiologică internă este formată în special din culturi de mucegaiuri (inclusiv Aspergillus) şi culturi bacteriene specifice (Escherichia coli, Staphilococcus aureus, Listeria monocytogenes, Salmonella etc.).


Încărcătura epidemiologică dezvoltată şi introdusă din exterior este extrem de periculoasă, datorită dinamicii cu creştere exponenţială a deplasării oamenilor pe întreaga planetă şi, ca urmare, a circulaţiei unor tulpini exotice.


BIOCOMP a dezvoltat o gamă completă de dispozitive de dezinfectie cu lumină ultravioletă UV-C specializate, fabricată respectând normele internaţionale în vigoare.


Asigurăm biosecuritatea ecologică integrată, indiferent de destinaţia spaţiilor de producţie alimentară (carne, lapte, ouă, peşte, fructe şi legume, băuturi alcoolice şi non-alcoolice, condimente, ceaiuri etc.) sau de creştere a animalelor (creşterea porcinelor, păsărilor, vitelor, ovinelor etc.).

Acest deziderat este obligatoriu pentru domeniul producţiei alimentare şi creşterii animalelor, fiind garanţia de securizare a afacerii.

icon-carne

Carne şi produse din carne

icons-peste

Peşte şi produse din peşte

icons-lactate

Lapte şi produse din lapte

icons-oua

Ouă

icons-panificatie

Panificaţie şi patiserie

icon-fructe-legume

Fructe şi legume

icons-cereale

Cereale şi ingrediente alimentare

icons-plante

Plante medicinale şi ceaiuri

icons-bauturi

Băuturi alcoolice şi nealcoolice

icon-crestere-animale

Creştere animale

 
 

BIOCOMP oferă în exclusivitate consultanţă profesională la sediul clientului, ante şi post vânzare, pentru sistemele integrate de dezinfecţie cu lumină ultravioletă UV-C, împreună cu un pachet optimizat unic ce conţine garanţie generală, service post garanţie, preţuri, timp de utilizare, eficienţă şi personalizare.


Pentru a afla mai multe despre sistemul integrat de asigurare a biosecurităţii personalizat pentru compania dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi:

Office:

E-mail: dezinfectiaprofesionala@biocomp.ro
M: 0374 490 115

Ing. Adrian Iurcan, CEO

E-mail: adrian.iurcan@biocomp.ro
M: 0744 771 190


Solicită mai multe informaţii
error: Conținutul acestui website este protejat!