Domeniul HoReCa

Dispozitiv biocid UV-C MINI 360 BIOCOMP

Cazare si servicii HoReCa cu solidaritate si responsabilitate pentru refugiati

Intelegem grija pe care trebuie sa o avem fata de refugiatii ucrainieni si te invitam si pe tine sa o faci cu maxim de siguranta si responsabilitate! In contextul geopolitic dificil pe care il parcurgem cu totii acum, foarte multe hoteluri, pensiuni, camine si alte spatii de cazare, cantine, foodcourts si restaurante sunt deschise pentru a oferi o masa calda si un spatiu de dormit refugiatilor din Ucraina. Felicitam modul in care […]
siguranta si securitatea produselor alimentare

Biosecuritatea produselor alimentare

Produsele alimentare (fie că vorbim de cele neprocesate, fie de cele parțial sau complet procesate) adresate consumului uman implică necesitatea respectării unor reguli de igienă, aplicate în toate etapele lanțului alimentar – de la producție și procesare la depozitare, distribuție și consum. Astfel, biosecuritatea produselor alimentare devine una dintre cele mai importante provocări legate de siguranța și securitatea alimentelor. Globalizarea, creșterea populației și a consumului, modificările legislative, conștientizarea importanței unui mediu sustenabil, […]

5 motive sa folosesti lumina ultravioleta UV-C pentru dezinfectia in restaurante

Restaurantele au marea responsabilitate de a oferi clientilor cele mai sigure preparate alimentare si cele mai bune conditii de igiena. Un singur focar este suficient nu doar pentru a distruge reputatia unui restaurant, ci si pentru inchiderea definitiva a afacerii. Astfel, adoptarea unor masuri de prevenire a contaminarilor ar trebui sa fie o prioritate pentru manageri. In ultimii ani, lumina ultravioleta UV-C este din ce in ce mai utilizata pentru dezinfectia in […]

ReSTART HoReCa – adaptarea unitatilor hoteliere la contextul pandemic actual

Nu exista nicio indoiala asupra faptului ca pandemia de coronavirus a afectat dramatic intreaga industrie hoteliera precum si sectorul turismului in general. Potrivit lui Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismului Romanesc (FPTR), industria hotelurilor si restaurantelor a inregistrat pierderi de peste 7 miliarde euro de la inceputul pandemiei. Evenimentele din ultimul an au fortat industria hoteliera sa reevalueze notiunea de eficienta vs. prudenta. Luand in considerare viitorul turismului si criteriile pe […]
Miniatura Youtube

Dezinfecţia profesională în domeniul HoReCa

Provocarea dezinfecţiei spaţiilor din domeniul HoReCa rezidă atât din combaterea şi eliminarea încărcăturii epidemiologice dezvoltate intern, cât şi din combaterea şi eliminarea încărcăturii epidemiologice provenite şi introduse zilnic din exterior prin intermediul salariaţilor, clienţilor, colaboratorilor, mijloacelor de transport, materiilor prime, a materialelor introduse etc. Încărcătura epidemiologică internă este formată în special din culturi de mucegaiuri (inclusiv Aspergillus) şi culturi bacteriene specifice (Escherichia coli, Staphilococcus aureus, Listeria monocytogenes, Salmonella etc.). Încărcătura epidemiologică dezvoltată […]
Zonele din bucataria unui restaurant cu cele mai multe bacterii

Zonele din bucataria unui restaurant cu cele mai multe bacterii

Siguranta alimentara a clientilor este principala preocupare a managerului unui restaurant. Masuri precum pastrarea alimentelor la temperaturi scazute, realizarea si mentinerea unei curatenii riguroase sau pastrarea obiectelor din bucatarie uscate nu sunt suficiente pentru a evita raspandirea agentilor patogeni. Primul pas in prevenirea acumularii bacteriilor este cunoasterea factorilor care favorizeaza aparitia si raspandirea acestora: – temperatura: cele mai multe bacterii se raspandesc intr-un ritm extrem de rapid la temperaturi cuprinse intre 4 […]
Dezinfectia in domeniul HoReCa

5 moduri de a folosi dezinfectia cu lumina ultravioleta UV-C in domeniul HoReCa

Principalul obiectiv al unitatilor din domeniul HoReCa este acela de a oferi locuri de cazare si de luat masa primitoare si sigure. Una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta managerii de hotel sau de restaurant este aceea de a preveni contaminarile cu diversi agenti patogeni sau de a elimina eventualele bacterii pe care clientii le pot lasa in urma lor. Utilizarea luminii ultraviolete UV-C pentru dezinfectia in domeniul HoReCa […]
error: Conținutul acestui website este protejat!