Serviciul Garanţie Extra

Începând cu data de 18 martie 2019, BIOCOMP introduce serviciul Garanţie Extra, prin care puteţi beneficia de extinderea perioadei de garanţie a dispozitivelor de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C cu unul sau doi ani peste perioada de garanţie standard, de 4 ani.

Garanţia Extra este un serviciu complementar, contra cost, oferit tuturor clienţilor BIOCOMP care achiziţionează cel puţin un dispozitiv biocid. Garanţia Extra se achiziţionează pentru fiecare dispozitiv în parte.

Beneficiile asigurate de Garanţia Extra acoperă toată perioada de garanţie iniţială, la care se adaugă unul sau doi ani, în funcţie de opţiunea clientului.

Prin acest serviciu, BIOCOMP vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi, prin produse de cea mai bună calitate, ce utilizează cea mai modernă tehnologie de dezinfecţie a aerului şi a suprafeţelor.

Ce beneficii ai cu Garanţia Extra?

• Până la 6 ani garanţie generală de produs.
• Transportul gratuit tur-retur al produselor ce necesita service, pe toată perioada acoperită de Garanţia Extra.
• În cazul revânzării, produsul pentru care s-a achiziţionat Garanţia Extra beneficiază de facilităţile menţionate mai sus.

Tarife Garanţie Extra

Preţul de achiziţie al Garanţiei Extra diferă, în funcţie de perioada suplimentară dorită, după cum urmează:

Menţiuni importante
1. Garanţia Extra poate fi achiziţionată doar pentru dispozitivele de dezinfecție cu o garanţie standard de 4 ani.
2. Garanţia Extra nu se aplică tuburilor biocide, pentru care garanţia standard este de 9.000 – 18.000 de ore de funcţionare eficientă.
3. Serviciul Garanţie Extra acoperă defectele de natură mecanică sau electrică, în condiţiile descrise în Certificatul de Garanţie eliberat la achiziţie. Serviciul se referă doar la produsele care pot fi identificate pe baza seriei acordate de BIOCOMP. Produsul trebuie să fie în configuraţia originală şi să nu fi suferit deteriorări sau intervenţii neautorizate.
4. Serviciul Garanţie Extra poate fi achiziţionat şi retroactiv, pentru produsele cumpărate în ultimele 6 luni.

error: Conținutul acestui website este protejat!