Servicii de dezinfecție

E suficient doar să ștergi praful?
Știai că poți scăpa eficient și sigur de bacterii?

Descoperă
ÎN PREMIERĂ NAȚIONALĂ
SERVICIILE DE DEZINFECȚIE
BIOCOMP EXPRESS UV SERVICES

Află mai multe!
Servicii de închiriere dispozitive bactericide

SERVICIU MOMENTAN INDISPONIBIL!

BIOCOMP deschide în premieră la Iaşi Centrul Naţional de Închiriere Dispozitive de Dezinfecţie cu Lumină UV-C.

 

Centrul Naţional de Închiriere Dispozitive de Dezinfecţie cu Lumină UV-C pune la dispoziţia oricărei persoane fizice sau juridice serviciul de închiriere a lămpilor bactericide pentru realizarea dezinfecţiei cu lumină ultravioletă UV-C, cu eficienţă de până la 99.99% împotriva bacteriilor, virusurilor şi a mucegaiului din încăperi!

 

Acum poţi scăpa rapid de virusuri, bacterii, protozoare, fungi şi spori de mucegai în 3 paşi simpli:
1. Închiriezi lampa bactericidă;
2. Dezinfectezi;
3. Aduci/trimiţi lampa înapoi.

Află mai multe!
Serviciul Garanţie Extra

BIOCOMP introduce serviciul Garanţie Extra, prin care puteţi beneficia de extinderea perioadei de garanţie a dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C cu unul sau doi ani peste perioada de garanţie standard, de 36 de luni.

Garanţia Extra este un serviciu complementar, contra cost, oferit tuturor clienţilor BIOCOMP care achiziţionează cel puţin un dispozitiv bactericid. Garanţia Extra se achiziţionează pentru fiecare dispozitiv în parte.

Prin acest serviciu, BIOCOMP vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi, prin produse de cea mai bună calitate, ce utilizează cea mai modernă tehnologie de dezinfecţie a aerului şi a suprafeţelor.

Află mai multe!
Programul Buy-Back

Ai o lampă bactericidă din perioada 1991-2010? Atunci avem vesti bune! Te califici pentru a apela la programul Buy-Back iniţiat de BIOCOMP. Sună-ne şi noi îţi înlocuim vechea lampă bactericidă cu una nouă. În plus, îţi oferim şi un discount sub formă de vouchere pe care să îl utilizezi la achiziţia noii lămpi. Pentru mai multe detalii, consultaţi regulamentul programului Buy-Back.

Află mai multe!
Măsurarea radiației UV

Serviciu specializat pentru măsurarea intensității radiației UV din cadrul unei încăperi.
Acest serviciu este disponibil la cerere şi se recomandă a fi realizat cel puţin o dată pe an sau la expirarea perioadei de garanţie, pentru a verifica dacă lampa bactericidă sau orice alt produs pe bază de lumină UV-C funcţionează în parametrii optimi.
În cazul în care parametrii rezultaţi sunt sub nivelul optim, se poate recomanda înlocuirea produsului sau a pieselor de schimb (tuburi UV, alte accesorii).

Consultanță

Consultanţă specializată privind alegerea, montarea şi utilizarea produselor pe bază de lumină UV-C şi nu numai.
BIOCOMP oferă consultanţă specializată (inclusiv o vastă documentaţie) privind modul de alegere a produselor, modalitatea optimă de dezinfectare a unei încăperi sau suprafeţe, prin intermediul lămpilor bactericide cu radiaţie UV.

Proiectare

Proiectarea de lămpi şi dispozitive bactericide realizate conform cerinţelor clientului.
Acest serviciu de proiectare se poate face la cerere.
Proiectele sunt personalizate şi adaptate specific nevoilor clientului, în baza unui calcul optim de utilizare şi montare a lămpilor bactericide LBA, pentru o dezinfecţie maximă.

Verificare colet la livrare

Garanţie funcţionare tub UV

Înlocuire gratuită

Garantie Extra2

Până la 5 ani service garantat

Respectă standardele europene

Produse personalizate şi marcă proprie

Sistem de management al calităţii ISO 9001:2015

error: Conținutul acestui website este protejat!