Proiectul ”Sănătate în mediile educaţionale”

Logo copilarie fara boli
Regulamentul programului ”Copilărie fără boli”, campania ”Sănătate în mediile educaționale”
df
Ghid de alimentație sănătoasă în prag de sărbători!
x

Ne propunem sa fim alaturi de copiii din scolile din România, pentru a-i ajuta sa dezvolte obiceiuri de igiena adecvate si pentru a combate toate bolile copilariei, transmise în colectivele scolare.

Încărcată cu mult entuziasm, echipa ”Copilărie fără boli” a demarat proiectul ”Sănătate în mediile educaționale”, la Școala Gimnazială „George Călinescu” Iași. Obiectivul principal a fost promovarea importanței unei igiene sănătoase si combaterea bolilor copilăriei, prin sesiuni educaționale interactive. Am învățat cât de periculoși sunt microbii, am râs, ne-am distrat și, mai important de atât, am reținut cum să ne protejăm sănătatea. Ne propunem să fim alături de copiii din școlile din România, pentru a-i ajuta să dezvolte obiceiuri de igienă adecvate și pentru a combate toate bolile copilăriei, transmise în colectivele școlare.

Vă invităm să vă programați gratuit clasa la sesiunile de dezvoltare personală cu accent pe igienă personală la info@copilariefaraboli.ro sau telefonic la 0232 315 433 sau la 0723 234 030.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!