Proiectul ”Sănătate în mediile educaţionale”

Logo copilarie fara boli
Regulamentul programului ”Copilărie fără boli”, campania ”Sănătate în mediile educaționale”
16 decembrie 2015
df
Ghid de alimentație sănătoasă în prag de sărbători!
17 decembrie 2015
x

Ne propunem sa fim alaturi de copiii din scolile din România, pentru a-i ajuta sa dezvolte obiceiuri de igiena adecvate si pentru a combate toate bolile copilariei, transmise în colectivele scolare.

Încărcată cu mult entuziasm, echipa ”Copilărie fără boli” a demarat proiectul ”Sănătate în mediile educaționale”, la Școala Gimnazială „George Călinescu” Iași. Obiectivul principal a fost promovarea importanței unei igiene sănătoase si combaterea bolilor copilăriei, prin sesiuni educaționale interactive. Am învățat cât de periculoși sunt microbii, am râs, ne-am distrat și, mai important de atât, am reținut cum să ne protejăm sănătatea. Ne propunem să fim alături de copiii din școlile din România, pentru a-i ajuta să dezvolte obiceiuri de igienă adecvate și pentru a combate toate bolile copilăriei, transmise în colectivele școlare.

Vă invităm să vă programați gratuit clasa la sesiunile de dezvoltare personală cu accent pe igienă personală la info@copilariefaraboli.ro sau telefonic la 0232 315 433 sau la 0723 234 030.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!