Domeniul Medical

DOMENIUL MEDICAL

BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ în domeniul MEDICAL

Principala problemă a managementului modern privind spitalele din România, este faptul că dețin o infrastructură veche iar aparatura nu este adaptată valurilor de pacienți care continuă să crească de la an la an.

Procedurile de dezinfecție a spațiilor destinate primirii/ tratării pacienților, sunt depășite din punct de vedere a eficienței.

Managerii sunt supuși unui stres continuu deoarece calitatea mediului în care aceștia își deșfășoară activitatea poate fi… 

Importanţa luminii ultraviolete UV-C în domeniul MEDICAL

În cele ce urmează vă vom prezenta principalii indicatori de performanță pentru sistemul de Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C comparativ cu orice altă tehnologie:

  1. Eficiență combinată maximă (aer, suprafețe generale, obiecte) împotriva oricărui patogen, indiferent de vechime, tulpinăsau mutație;
domeniul medical

Asigurăm BIOSECURITATEA ECOLOGICĂ INTEGRATĂ indiferent de:

  • Unitățile medicale (spitale, clinici, policlinici, maternităţi, unități din penitenciare etc.)
  • Laboratoare (microbiologie, analize medicale, cercetare stiințifică etc.)
  • Industria farmaceutică
  • Cabinetele medicale individuale pentru orice tip de specializare
  • Zonele dedicate personalului (zone de luat masa, vestiare, grupuri sanitare, lifturi, camere depozitare etc.)

Link-uri utile despre importanţa luminii ultraviolete UV-C în domeniul MEDICAL

Dispozitive produse în România în conformitate cu: directivele 2014/35/EC, 2014/30/EC, 2012/19/EC, 2006/25/EC; HG 510/2010; REPVC-15-06678; ISO 15858 și 62471:2009.

Sistemul de BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ
în domeniul MEDICAL

Livrare gratuită
Garanție 4 ani
Respectă standardele europene
Program Buy-Back
Garanție extra
30+ ani de expertiză
Produse marcă proprie
ISO 9001:2015
Membru IUVA
Programul Copilărie fără boli

BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ
în domeniul MEDICAL

Principala problemă a managementului modern privind spitalele din România, este faptul că dețin o infrastructură veche iar aparatura nu este adaptată valurilor de pacienți care continuă să crească de la an la an.

Procedurile de dezinfecție a spațiilor destinate primirii/ tratării pacienților, sunt depășite din punct de vedere a eficienței.

Managerii sunt supuși unui stres continuu deoarece calitatea mediului în care aceștia își deșfășoară activitatea poate fi grav afectată din cauza creării unui ecosistem complex în care deja există culturi proprii de agenți patogeni periculoși la care se vor adăuga biocontaminanți ce sunt aduși în permanență de persoane, obiecte (ce provin din exteriorul clădirii) și prin aer.

Asigurarea controlului biocontaminanților periculoși din unitățile medicale este cu neputință datorită alternativelor clasice de dezinfecție și din lipsa unor echipamente moderne pentru dezinfecția aerului și a suprafețelor, acestea fiind din ce în ce mai puțin eficiente pe măsura mutațiilor pe care le produc și a gradului de rezistență la tratamentele aplicate în mod repetat.

Ca urmare stresul din managementul modern existent este supus și el la rândul său aceluiași tratament, de zeci de ani.

Infecțiile dobândite din mediul spitalicesc respectiv din reîntoarcerea pacientului pentru finalizarea actului medical, ca de exemplu fisurări ale rănilor, aerul este cel mai important factor de transmitere a agenților patogeni periculoși (circa 80%) .

Vestea bună este că pot fi controlate și mai mult decât atât aerul poate fi menținut perfect dezinfectat împotriva oricărui biocontaminant prezent în mediul spitalicesc sau în timpul actului medical.

Există o rezolvare modernă și eficientă în distrugerea oricărui tip de agent patogen și mai ales care să fie utilizată în prezența 100% sigură a personalului medical și a pacienților?

Da, pentru că noi garantăm controlul BIOCONTAMINANȚILOR!

Compania BIOCOMP din Iași asigură în exclusivitate sistemul de biosecurizare ecologică integrată cu tehnologia UV-C a spațiilor medicale și prima abordare holistică ce a găsit soluția câștigătoare de blocare a celor trei căi principale de contaminare posibile (prin aer în prezență sigură a cadrelor medicale și pacienților, prin suprafețe și prin obiecte), garanția controlului proactiv al contaminării și blocării transmiterii biocontaminanților periculoși, inclusiv al problematicii specifice pandemiilor și eliminarea infecțiilor nosocomiale, cea mai modernă, eficientă, ieftină și economică metodă la nivel mondial, bazată pe utilizarea luminii ultraviolete UV-C.

Testimoniale clienți

Foarte atenți la nevoile și așteptările clienților!
Carmen Belcescu
Colaborare excelentă cu o echipă fantastică!
Ionuț Ciprian Manasii
O firmă românească, cu produse de calitate.
Sorin Vasiliu
Calitate bună, produs realizat in România!
Constantinescu Beatrice-Mihaela

Alte informații relevante din domeniul MEDICAL

Ce recomandari avem pentru sezonul rece?

Zilnic intram in contact cu o multitudine de agenti patogeni periculosi. Conform unui comunicat de presa din partea presedintelui Asociatiei Farmaciilor Independente Ethica, numeroase antibiotice, in special cele pentru copii, lipsesc din farmacii, in plin sezon al infectiilor respiratorii si intr-o perioada in care cei mici au revenit la scoala si in colectivitati. Noi, compania BIOCOMP stim ca este nevoie de o solutie castigatoare care sa previna transmiterea bacteriilor, virusurilor si a

Citește mai mult >

Agentii patogeni periculosi de zi cu zi – doza de amuzament pentru o zi senina

Microorganismele sunt vietati vegetale de foarte mici dimensiuni, invizibile cu ochiul liber, in general, unicelulare, cu structura interna relativ simpla. Traiesc in sol, in apa, in aer, pe suprafete, in corpul plantelor sau al animalelor si pot fi saprofite sau patogene pentru organismul in care se dezvolta. Desi fiecare persoana doreste sa scape cat mai repede si eficient de acesți agenti patogeni, exista doar o singura solutie fiabila si benefica pentru eliminarea

Citește mai mult >

Serviciile cu titlu gratuit de care poti beneficia oricand la BIOCOMP

De peste 30 de ani compania BIOCOMP are grija de sanatatea dumneavoastra, prin intermediul abordarilor personalizate, si va ofera BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA bazata pe tehnologia luminii UV-C. In acelasi timp, va oferim o serie de servicii cu titlu gratuit, in urma unei achizitii sau prin simpla apelare a unuia dintre specialistii nostri, experti in domeniu. Pentru noi, consultanta inseamna solutii si rezultate masurabile pe care le putem obtine impreuna cu dumneavoastra. Cum

Citește mai mult >
error: Conținutul acestui website este protejat!