Domeniul Medical

DOMENIUL MEDICAL

BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ în domeniul MEDICAL

Principala problemă a managementului modern privind spitalele din România, este faptul că dețin o infrastructură veche iar aparatura nu este adaptată valurilor de pacienți care continuă să crească de la an la an.

Procedurile de dezinfecție a spațiilor destinate primirii/ tratării pacienților, sunt depășite din punct de vedere a eficienței.

Managerii sunt supuși unui stres continuu deoarece calitatea mediului în care aceștia își deșfășoară activitatea poate fi… 

Importanţa luminii ultraviolete UV-C în domeniul MEDICAL

În cele ce urmează vă vom prezenta principalii indicatori de performanță pentru sistemul de Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C comparativ cu orice altă tehnologie:

  1. Eficiență combinată maximă (aer, suprafețe generale, obiecte) împotriva oricărui patogen, indiferent de vechime, tulpinăsau mutație;

Asigurăm BIOSECURITATEA ECOLOGICĂ INTEGRATĂ indiferent de:

  • Unitățile medicale (spitale, clinici, policlinici, maternităţi, unități din penitenciare etc.)
  • Laboratoare (microbiologie, analize medicale, cercetare stiințifică etc.)
  • Industria farmaceutică
  • Cabinetele medicale individuale pentru orice tip de specializare
  • Zonele dedicate personalului (zone de luat masa, vestiare, grupuri sanitare, lifturi, camere depozitare etc.)

Link-uri utile despre importanţa luminii ultraviolete UV-C în domeniul MEDICAL

Dispozitive produse în România în conformitate cu: directivele 2014/35/EC, 2014/30/EC, 2012/19/EC, 2006/25/EC; HG 510/2010; REPVC-15-06678; ISO 15858 și 62471:2009.

Sistemul de BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ
în domeniul MEDICAL

Livrare gratuită
Garanție 4 ani
Respectă standardele europene
Program Buy-Back
Garanție extra
30+ ani de expertiză
Produse marcă proprie
ISO 9001:2015
Membru IUVA
Programul Copilărie fără boli

BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ
în domeniul MEDICAL

Principala problemă a managementului modern privind spitalele din România, este faptul că dețin o infrastructură veche iar aparatura nu este adaptată valurilor de pacienți care continuă să crească de la an la an.

Procedurile de dezinfecție a spațiilor destinate primirii/ tratării pacienților, sunt depășite din punct de vedere a eficienței.

Managerii sunt supuși unui stres continuu deoarece calitatea mediului în care aceștia își deșfășoară activitatea poate fi grav afectată din cauza creării unui ecosistem complex în care deja există culturi proprii de agenți patogeni periculoși la care se vor adăuga biocontaminanți ce sunt aduși în permanență de persoane, obiecte (ce provin din exteriorul clădirii) și prin aer.

Asigurarea controlului biocontaminanților periculoși din unitățile medicale este cu neputință datorită alternativelor clasice de dezinfecție și din lipsa unor echipamente moderne pentru dezinfecția aerului și a suprafețelor, acestea fiind din ce în ce mai puțin eficiente pe măsura mutațiilor pe care le produc și a gradului de rezistență la tratamentele aplicate în mod repetat.

Ca urmare stresul din managementul modern existent este supus și el la rândul său aceluiași tratament, de zeci de ani.

Infecțiile dobândite din mediul spitalicesc respectiv din reîntoarcerea pacientului pentru finalizarea actului medical, ca de exemplu fisurări ale rănilor, aerul este cel mai important factor de transmitere a agenților patogeni periculoși (circa 80%) .

Vestea bună este că pot fi controlate și mai mult decât atât aerul poate fi menținut perfect dezinfectat împotriva oricărui biocontaminant prezent în mediul spitalicesc sau în timpul actului medical.

Există o rezolvare modernă și eficientă în distrugerea oricărui tip de agent patogen și mai ales care să fie utilizată în prezența 100% sigură a personalului medical și a pacienților?

Da, pentru că noi garantăm controlul BIOCONTAMINANȚILOR!

Compania BIOCOMP din Iași asigură în exclusivitate sistemul de biosecurizare ecologică integrată cu tehnologia UV-C a spațiilor medicale și prima abordare holistică ce a găsit soluția câștigătoare de blocare a celor trei căi principale de contaminare posibile (prin aer în prezență sigură a cadrelor medicale și pacienților, prin suprafețe și prin obiecte), garanția controlului proactiv al contaminării și blocării transmiterii biocontaminanților periculoși, inclusiv al problematicii specifice pandemiilor și eliminarea infecțiilor nosocomiale, cea mai modernă, eficientă, ieftină și economică metodă la nivel mondial, bazată pe utilizarea luminii ultraviolete UV-C.

Testimoniale clienți

Foarte atenți la nevoile și așteptările clienților!
Carmen Belcescu
Colaborare excelentă cu o echipă fantastică!
Ionuț Ciprian Manasii
O firmă românească, cu produse de calitate.
Sorin Vasiliu
Calitate bună, produs realizat in România!
Constantinescu Beatrice-Mihaela

Alte informații relevante din domeniul MEDICAL

Dezinfectia cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C, recomandata de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii din Romania recomanda utilizarea in unitatile sanitare publice si private a dispozitivelor biocide bazate pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C. Potrivit ORDINULUI 1761 din 3 septembrie 2021, publicat in Monitorul oficial, Partea I, nr. 882 din 14 septembrie 2021, capitolul III, articolul 8, alineatul d, dezinfectia cu raze ultraviolete este indicata in dezinfectia suprafetelor netede si a aerului in incaperile/spatiile laboratoarelor, salilor de operatii, in alte spatii inchise si se utilizeaza

Citește mai mult >
Tehnologia luminii ultraviolete UV-C în spitalele suport COVID-19

Tehnologia luminii ultraviolete UV-C în spitalele suport COVID-19

Valul 4 al pandemiei și numărul tot mai mare de persoane care necesită îngrijiri de specialitate readuc în prim plan problematica dezinfecției aerului și a suprafețelor în spitale, unde încărcătura microbiană este mare și se impune necesitatea asigurării biosecurității. Situația este cu atât mai delicată în spitalele suport COVID-19, unde pericolul reprezentat de infecțiile nosocomiale se suprapune problematicii noului coronavirus.  În aceste condiții, la nivel mondial, tot mai multe unități medicale apelează

Citește mai mult >

Biosecuritatea ecologica in sistemul medical

În contextul actual în care se află sistemul medical, biosecuritatea ecologica a devenit o verigă importantă în susținerea siguranței și securității cetățenilor. Este primordial ca fiecare țară să susțină un sistem medical care să garanteze sănătatea populației, fiind o condiție de bază pentru o bunăstare generală a tuturor membrilor societății.   Un sistem medical bazat pe biosecuritatea ecologică este un sistem al viitorului, în care scopul este dezvoltarea sustenabilă, având contribuții majore asupra

Citește mai mult >
error: Conținutul acestui website este protejat!