Domeniul Comercial

DOMENIUL COMERCIAL

BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ în domeniul COMERCIAL

 • De 31 de ani asigurăm sănătatea domeniul comercial!
 • Dispozitivele de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C BIOCOMP protejează, eficient împotriva virusurilor, bacteriilor, epidemiilor, infecțiilor și alergiilor din orice spațiu comercial, hală industrială, complex industrial/ comercial și proprietățile imobiliare de tip comercial.

Particularități ale domeniului comercial:

 • Spațiile comerciale sunt medii dinamice, ce adăpostesc un număr mare de persoane;
 • Eficiența din ce în ce mai scăzută a substanțelor chimice în asigurarea controlului biocontaminanților periculoși;
 • Apariția unor noi mutații ale agenților patogeni;

Importanţa luminii ultraviolete UV-C în domeniul COMERCIAL

Ce este și cum acționează lumină ultravioletă UV-C

Lumina ultravioletă UV-C este o componentă invizibilă a radiației solare situată, ca lungime de undă, între 100nm și 280nm. Lumina ultravioletă UV-C este utilizată de peste 100 de ani pentru a elimina eficient virusurile (inclusiv SARS-CoV-2), bacteriile, sporii de mucegai şi alți agenţi patogeni.

Eficienţa maximă distructivă asupra microorganismelor se obţine prin utilizarea luminii ultraviolete UV-C cu lungimea de undă de 253,7 nm, care deteriorează acidul dezoxiribonucleic (ADN) al agenţilor patogeni, împiedicând capacitatea lor de a se reproduce. Lumina ultravioletă UV-C distruge orice tip de microorganism, indiferent de dimensiunea lui, spre deosebire de filtrele de aer, care sunt ineficiente în cazul particulelor mai…

Asigurăm BIOSECURITATEA ECOLOGICĂ INTEGRATĂ cu tehnologia luminii ultravioletă UV-C în:

 • spațiu comercial sau industrial;
 • hală industrială sau comercial;
 • complex industrial sau comercial;
 • proprietățile imobiliare de tip comercial.

Link-uri utile despre importanţa luminii ultraviolete UV-C în domeniul COMERCIAL

Dispozitive produse în România în conformitate cu: directivele 2014/35/EC, 2014/30/EC, 2012/19/EC, 2006/25/EC; HG 510/2010; REPVC-15-06678; ISO 15858 și 62471:2009.

Sistemul de BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ
în domeniul COMERCIAL

Livrare gratuită
Garanție 4 ani
Respectă standardele europene
Program Buy-Back
Garanție extra
30+ ani de expertiză
Produse marcă proprie
ISO 9001:2015
Membru IUVA
Programul Copilărie fără boli

BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ
în domeniul COMERCIAL

 • De 31 de ani asigurăm sănătatea domeniul comercial!
 • Dispozitivele de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C BIOCOMP protejează, eficient împotriva virusurilor, bacteriilor, epidemiilor, infecțiilor și alergiilor din orice spațiu comercial, hală industrială, complex industrial/ comercial și proprietățile imobiliare de tip comercial.

Particularități ale domeniului comercial:

 • Spațiile comerciale sunt medii dinamice, ce adăpostesc un număr mare de persoane;
 • Eficiența din ce în ce mai scăzută a substanțelor chimice în asigurarea controlului biocontaminanților periculoși;
 • Apariția unor noi mutații ale agenților patogeni;
 • Studiile arată că un pachet de culturi proprii de mucegaiuri și bacterii seformează în mai puțin de 6 luni de la darea în folosință a unei clădiri. La acestea se adaugă zilnic contaminările venite din exterior.
 • Peste 60% dintre contaminări, realizate pe calea aerului;

Analizând variantele disponibile la ora actuală, dezinfecția cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C reprezintă o soluție viabilă ce ar trebui luată în calcul pentru dotarea spațiilor comerciale, pentru crearea unei bariere ecologice împotriva contaminărilor cu agenți patogeni periculoși.

Spațiile comerciale sunt medii dinamice, ce deservesc un număr mare de persoane și unde pericolul contaminărilor este ridicat. Astfel, asigurarea biosecurității ecologice integrate este un aspect critic.

Compania BIOCOMP este producător și lider de piață cu 31 de ani de expertiză, este singura companie din România care oferă dispozitive de dezinfecție UV-C profesionale, asigurând Biosecuritatea Ecologică Integrată a spațiilor comerciale, hălilor industriale/ comerciale, complexelor industriale/ comerciale și proprietățile imobiliare de tip comercial.

Biosecuritatea Ecologică Integrată este un concept unic, ce presupune blocarea celor trei căi principale de contaminare potențială: aer, suprafețe generale și obiecte.

Decontaminarea aerului este un aspect critic în reducerea și prevenirea transmiterii agenților patogeni, în contextul în care peste 60% dintre contaminări se realizează pe calea aerului. Dispozitivele de dezinfecție BIOCOMP cu lumină ultravioletă UV-C pentru dezinfecția aerului sunt special concepute pentru a funcționa în deplină siguranță în prezență umană, asigurând un grad maxim de protecție epidemiologică.

Aceste dispozitive emit un strat de lumină ultravioletă UV-C paralel cu tavanul și folosesc convecția naturală pentru a dezinfecta aerul din încăperea în care au fost montate. Dezinfecția se realizează în mod ecologic – dispozitivele biocide BIOCOMP nu emit ozon (iritant pentru tractul respirator uman) sau alți compuși secundari.

În completare, dispozitivele BIOCOMP pentru dezinfecția suprafețelor se folosesc doar în absența persoanelor, sunt special proiectate pentru a se adapta oricărui tip de spațiu și acționează pentru a crea un sistem activ de protecție împotriva contaminărilor. Pentru o protecție eficientă în spațiile comerciale, se recomandă utilizarea dispozitivelor pentru dezinfecția suprafețelor în birouri, unități sanitare, magazine și în alte spații tranzitate de un număr mare de persoane.

Procesul de biosecurizare ecologică integrată este completat de dispozitivele speciale cu lumină UV-C BIOCOMP pentru dezinfecția obiectelor (telefoane mobile, tablete, documente, tastaturi, jucării, creioane etc.) și dispozitivele speciale cu lumină UV-C BIOCOMP pentru dezinfecția încălțămintei.

Datorită dezinfecției rapide și ușurinței de utilizare, dispozitivele biocide bazate pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C BIOCOMP pot fi integrate ușor în fluxul zilnic al activităților, permițând desfășurarea normală a programului. În plus, aceste dispozitive creează o barieră ecologică împotriva contaminărilor, ajutând fiecare spațiu comercial/ industrial să facă față propriilor provocări legate de dezinfecție.

Testimoniale clienți

Foarte atenți la nevoile și așteptările clienților!
Carmen Belcescu
Colaborare excelentă cu o echipă fantastică!
Ionuț Ciprian Manasii
O firmă românească, cu produse de calitate.
Sorin Vasiliu
Calitate bună, produs realizat in România!
Constantinescu Beatrice-Mihaela

Alte informații relevante din domeniul COMERCIAL

BIOCOMP va invita la International Conference – The Future of Agri-food Production

Conferinta este organizata de catre Ambasada Regatului Tarilor de Jos in Romania, la Iasi, in parteneriat cu Universitatea de Stiinte ale Vietii (USV Iasi) si Consulatul Regatului au onoarea de a va invita la International Conference – The Future of Agri-food Production. Evenimentul va avea loc miercuri, 24 aprilie 2024, incepand cu ora 09:30, la Aula Magna, Universitatea de Stiinte ale Vietii (USV) din Iasi. Suntem onorati sa anuntam ca domnul Dipl.

Citește mai mult >

Sub ce forma ne preocupa siguranta si sanatatea consumatorilor finali?

Cercetarea si dezvoltarea tehnologiei de dezinfectie ecologice cu lumina ultravioleta UV-C, alaturi de expertiza si experienta in domeniu a companiei BIOCOMP de peste 33 de ani, face ca astazi sa putem pune la dispozitie un sistem si o tehnologie de ultima generatie, cu un consum energetic nesemnificativ si care ofera garantia controlului tuturor biocontaminantilor. Compania BIOCOMP a inregistrat in premiera mondiala si ofera tuturor operatorilor din industria alimentara sistemul de “Biosecuritate Ecologica

Citește mai mult >

Cine este si cum te poate ajuta BIOCOMP?

In urma cu peste trei decenii, BIOCOMP si-a asumat un proiect de pionierat in Romania, prin educarea publicului larg si a specialistilor asupra importantei utilizarii dezinfectiei bazate pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C. Din primul moment in care un client alege sa apeleze la consultantii nostri, noi il ascultam si ii intelegem nevoile acestuia. Sistemul de Biosecuritate Ecologica Integrata® este eficient pe toate caile posibile de contaminare, cum ar fi: aer, suprafete, incaltaminte,

Citește mai mult >
error: Conținutul acestui website este protejat!