Domeniul Alimentar

DOMENIUL ALIMENTAR

BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ în domeniul ALIMENTAR

Sistemul de Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultravioletă UV-C, BIOCOMP asigură:

  1. Dezinfecția aerului conform normelor și a standardelor internaționale în vigoare în 2022;

Dezinfecția se realizează prin montarea unor dispozitive speciale care proiectează un strat de lumină ultravioletă UV-C…

Importanţa luminii ultraviolete UV-C în domeniul ALIMENTAR

Dinamica crescută a deplasării oamenilor și a produselor la nivel global a dus la apariția unei diversități nemaiîntâlnite de bacterii, mucegaiuri și virusuri.

Acestea încep să afecteze mediul de producție și procesare al produselor alimentare, deoarece metodele clasice de decontaminare utilizate devin din ce în ce mai ineficiente…

Asigurăm BIOSECURITATEA ECOLOGICĂ INTEGRATĂ în industriile:

  • cărnii, laptelui, înghețatei, legumelor, fructelor, băuturilor, pâinii, ouălor, dulciurilor, produselor plant based, suplimentelor alimentare și a altor produse alternative.

Link-uri utile despre importanţa luminii ultraviolete UV-C în domeniul ALIMENTAR

Sistemul de BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ
în domeniul ALIMENTAR

Livrare gratuită
Garanție 4 ani
Respectă standardele europene
Program Buy-Back
Garanție extra
30+ ani de expertiză
Produse marcă proprie
ISO 9001:2015
Membru IUVA
Programul Copilărie fără boli

BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ
în domeniul ALIMENTAR

Sistemul de Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultravioletă UV-C, BIOCOMP asigură:

  1. Dezinfecția aerului conform normelor și a standardelor internaționale în vigoare în 2022;

Dezinfecția se realizează prin montarea unor dispozitive speciale care proiectează un strat de lumină ultravioletă UV-C, paralel cu tavanul și podeaua, la distanță de zona de activitate a operatorilor, prin care aerul se dezinfectează în cicluri repetate prin convecție.

  1. Dezinfecția suprafețelor:
  • exterioare: a podelelor, pereților, tavanului, echipamentelor, ustensilelor, tăvilor, rafturilor etc., în absența oamenilor, în maximum 12-15 minute;
  • interioare a vaselor, containerelor, rezervoarelor, a ambalajelor individuale, a capacelor și foliilor înainte de ambalare. utilizate în procesul de fabricație;
  • foliei de termoformare;
  • suprafeței de schimb de căldură din cadrul CTA (centralei e tratare a aerului) cu scăderea cu până la 30% a consumului de energie electrică;
  • interiorului mijloacelor de transport specializate;
  • Dezinfecția directă a cărnii și a produselor alternative pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a laptelui, înghețatei și a produselor alternative pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a legumelor, fructelor și a băuturilor pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a pâinii, ouălor și a produselor alternative pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a dulciurilor pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a produselor plant based pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a suplimentelor alimentare pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;

Cu o investiție mică și utilizare fără mentenanță de peste 25 de ani, beneficiezi și de:

  • Eficiență totală (aer, suprafețe generale, obiecte) împotriva oricărui agent patogen, indiferent de vechime, tulpină sau mutație;
  • Amprentă ecologică mare;
  • Timpi de dezinfecție peste 90%, optimizat în maximum 15 minute;
  • Disponibilitate 24/24h;
  • Simplitate;
  • Dispozitiv proiectat pentru montaj facil și utilizare rapidă;
  • Timp exploatare pentru 25 de ani cu o singură achiziție;
  • Consum energetic nesemnificativ;
  • Reducerea cu până la 30% a costurilor cu energia electrică aferentă sistemului de condiționare a aerului;
  • Nu aduce aport de căldură în spațiu (temperatura luminii UV-C la 39°C);

Testimoniale clienți

Foarte atenți la nevoile și așteptările clienților!
Carmen Belcescu
Colaborare excelentă cu o echipă fantastică!
Ionuț Ciprian Manasii
O firmă românească, cu produse de calitate.
Sorin Vasiliu
Calitate bună, produs realizat in România!
Constantinescu Beatrice-Mihaela

Alte informații relevante din domeniul ALIMENTAR

Dezinfectia cu lumina UV-C in industria lactatelor

Dezinfectia cu lumina ultravioleta UV-C in industria lactatelor

Intrucat sunt bogate in numeroase tipuri de nutrienti, inclusiv carbohidrati (in special lactoza), lipide, proteine, aminoacizi esentiali, enzime, vitamine si minerale, produsele lactate creeaza conditiile optime pentru cresterea si dezvoltarea microorganismelor. Astfel, producerea unor produse lactate sigure este mai dificila decat producerea altor categorii de produse alimentare. Procesarea termica este cea mai cunoscuta metoda de decontaminare pentru asigurarea sigurantei produselor lactate si prelungirea termenul de valabilitate. In ultimii ani, insa, interesul acordat

Citește mai mult >

Tunelul de dezinfectie cu tehnologia luminii UV-C – beneficii pentru industria alimentara

Producatorii si procesatorii de produse alimentare respecta protocoale sanitare stricte pentru a evita aparitia si raspandirea contaminarilor si a mentine produsele la cel mai inalt nivel de calitate si siguranta. Insa, in ciuda masurilor de protectie clasice, agentii patogeni pot fi introdusi in zonele de productie si procesare, avand ca purtatori salariatii, materiile prime si materialele, mijloacele de transport, echipamentele, ambalajele etc. In aceste conditii, pentru biosecurizarea unitatii si a produselor alimentare,

Citește mai mult >
Extinderea termenului de valabilitate a cărnii

Extinderea termenului de valabilitate a cărnii cu ajutorul Biosecurității Ecologice Integrate®

BIOCOMP, lider de piață cu 30 de ani de expertiză, este singura companie din România ce asigură Biosecuritatea Ecologică Integrată ® cu tehnologia luminii UV a spațiilor de producție alimentară, pentru siguranță sporită și extinderea termenului de valabilitate a cărnii. Dinamica mişcării oamenilor la nivel planetar, precum şi dezvoltarea la nivel mondial a comerțului cu produse din carne continuă să crească exponențial, odată cu acestea crescând cantitatea şi diversitatea bacteriilor, mucegaiurilor şi

Citește mai mult >
error: Conținutul acestui website este protejat!