Domeniul Alimentar

DOMENIUL ALIMENTAR

BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ în domeniul ALIMENTAR

Sistemul de Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultravioletă UV-C, BIOCOMP asigură:

  1. Dezinfecția aerului conform normelor și a standardelor internaționale în vigoare în 2022;

Dezinfecția se realizează prin montarea unor dispozitive speciale care proiectează un strat de lumină ultravioletă UV-C…

Importanţa luminii ultraviolete UV-C în domeniul ALIMENTAR

Dinamica crescută a deplasării oamenilor și a produselor la nivel global a dus la apariția unei diversități nemaiîntâlnite de bacterii, mucegaiuri și virusuri.

Acestea încep să afecteze mediul de producție și procesare al produselor alimentare, deoarece metodele clasice de decontaminare utilizate devin din ce în ce mai ineficiente…

Asigurăm BIOSECURITATEA ECOLOGICĂ INTEGRATĂ în industriile:

  • cărnii, laptelui, înghețatei, legumelor, fructelor, băuturilor, pâinii, ouălor, dulciurilor, produselor plant based, suplimentelor alimentare și a altor produse alternative.

Link-uri utile despre importanţa luminii ultraviolete UV-C în domeniul ALIMENTAR

Dispozitive produse în România în conformitate cu: directivele 2014/35/EC, 2014/30/EC, 2012/19/EC, 2006/25/EC; HG 510/2010; REPVC-15-06678; ISO 15858 și 62471:2009.

Sistemul de BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ
în domeniul ALIMENTAR

Livrare gratuită
Garanție 4 ani
Respectă standardele europene
Program Buy-Back
Garanție extra
30+ ani de expertiză
Produse marcă proprie
ISO 9001:2015
Membru IUVA
Programul Copilărie fără boli

BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ
în domeniul ALIMENTAR

Sistemul de Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultravioletă UV-C, BIOCOMP asigură:

  1. Dezinfecția aerului conform normelor și a standardelor internaționale în vigoare în 2022;

Dezinfecția se realizează prin montarea unor dispozitive speciale care proiectează un strat de lumină ultravioletă UV-C, paralel cu tavanul și podeaua, la distanță de zona de activitate a operatorilor, prin care aerul se dezinfectează în cicluri repetate prin convecție.

  1. Dezinfecția suprafețelor:
  • exterioare: a podelelor, pereților, tavanului, echipamentelor, ustensilelor, tăvilor, rafturilor etc., în absența oamenilor, în maximum 12-15 minute;
  • interioare a vaselor, containerelor, rezervoarelor, a ambalajelor individuale, a capacelor și foliilor înainte de ambalare. utilizate în procesul de fabricație;
  • foliei de termoformare;
  • suprafeței de schimb de căldură din cadrul CTA (centralei e tratare a aerului) cu scăderea cu până la 30% a consumului de energie electrică;
  • interiorului mijloacelor de transport specializate;
  • Dezinfecția directă a cărnii și a produselor alternative pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a laptelui, înghețatei și a produselor alternative pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a legumelor, fructelor și a băuturilor pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a pâinii, ouălor și a produselor alternative pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a dulciurilor pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a produselor plant based pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a suplimentelor alimentare pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;

Cu o investiție mică și utilizare fără mentenanță de peste 25 de ani, beneficiezi și de:

  • Eficiență totală (aer, suprafețe generale, obiecte) împotriva oricărui agent patogen, indiferent de vechime, tulpină sau mutație;
  • Amprentă ecologică mare;
  • Timpi de dezinfecție peste 90%, optimizat în maximum 15 minute;
  • Disponibilitate 24/24h;
  • Simplitate;
  • Dispozitiv proiectat pentru montaj facil și utilizare rapidă;
  • Timp exploatare pentru 25 de ani cu o singură achiziție;
  • Consum energetic nesemnificativ;
  • Reducerea cu până la 30% a costurilor cu energia electrică aferentă sistemului de condiționare a aerului;
  • Nu aduce aport de căldură în spațiu (temperatura luminii UV-C la 39°C);

Testimoniale clienți

Foarte atenți la nevoile și așteptările clienților!
Carmen Belcescu
Colaborare excelentă cu o echipă fantastică!
Ionuț Ciprian Manasii
O firmă românească, cu produse de calitate.
Sorin Vasiliu
Calitate bună, produs realizat in România!
Constantinescu Beatrice-Mihaela

Alte informații relevante din domeniul ALIMENTAR

Ce suprafete pot fi dezinfectate in industria produselor procesate din lapte, inghetata si a produselor alternative cu sistemul B.E.I.?

Sistemul de Biosecuritate Ecologica Integrata asigura dezinfectia urmatoarelor suprafete din industria produselor procesate din lapte, inghetata si a produse alternative: Dezinfectia aerului conform normelor si a standardelor internationale in vigoare in 2022; Dezinfectia se realizeaza prin montarea unor dispozitive speciale care proiecteaza un strat de lumina ultravioleta UV-C, paralel cu tavanul si podeaua, la distanta de zona de activitate a operatorilor, prin care aerul se dezinfecteaza in cicluri repetate prin convectie. Dezinfectia suprafetelor:exterioare:podelelor, peretilor, tavanului,

Citește mai mult >

De ce este necesar sistemul de „BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA” in industria dulciurilor si a produselor alternative?

Pentru ca noi garantam CONTROLUL BIOCONTAMINANTILOR! Dinamica crescuta a deplasarii oamenilor si a produselor la nivel global a dus la aparitia unei diversitati nemaiintalnite de bacterii, mucegaiuri si virusuri. Acestea incep sa afecteze mediul de productie si procesare al dulciurilor si a produselor alternative, deoarece metodele clasice de decontaminare utilizate devin din ce in ce mai ineficiente. Astfel, protectia data de dezinfectia clasica efectuata cu substante chimice este limitata din foarte multe

Citește mai mult >
error: Conținutul acestui website este protejat!