O viata sanatoasa intr-un mediu curat

scan page image
Biocomp este acum marcă înregistrată
Publication
Ne vedem la Poiana Brasov!
o

Ingrijorarea pentru sanatatea dvs reprezinta esenta produselor Biocomp- lampi bactericide LBA create pentru dezinfectie si sterilizare impotriva microorganismelor daunatoare. Detinem certificatul Dekra pentru sistemul de management al calitatii, prin standardul ISO 9001:2008, care ne permite sa aducem plus valoare produselor si serviciilor noastre. Biocomp este liderul pe piata romana, cu o experienta de 25 de ani si mii de clienti satisfacuti.

In domeniile in care activam, respectiv medical, veterinar, alimentar, cosmetic, educational si casnic garantam 99,999% dezinfectia aerului, a apei si a suprafetelor. Cum? Prin lampi bactericide LBA care distrug ADN-ul microorganismelor periculoase, pe baza de radiatie UV-C. Dorim sa venim in ajutorul problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca, de la spitale la cabinete veterinare, de la scoli, gradinite, crese si pana la siguranta casei dvs., si sa demonstram romanilor ca investitia pe termen lung intr-o lampa bactericida LBA, este mai avantajoasa decat investitia intr-un produs chimic de curatare.

Problemele reale cu care se confrunta spitalele din Romania nu sunt suficient de vizibile, pentru a trage un semnal de alarma. Acelasi lucru putem spune si despre fabricile producatoare de lapte sau firme producatoare de carne, unde coloniile de bacterii trebuiesc distruse prin masuri de maxima sterilizare. Problema? Bacteriile sunt mici, extrem de mici, aproape la fel de mici ca procentele de substante antiseptice folosite pentru dezinfectia suprafetelor si a incaperilor.

Chiar daca spitalele sunt infestate cu numeroase bacterii iar sanatatea publica este zilnic amenintata, exista o sansa de a le tine sub control. Victimele de la Colectiv si-au pierdut viata in spitale si nenumarati romani sunt tratati in medii dezinfectate cu “apa si sapun”, insuficient verificate. Substante antiseptice extrem de diluate sunt folosite de ani de zile, in aproape 80% din toate spitalele de stat din Romania. Biocomp vine in solutionarea acestor probleme si contribuie la imbunatatirea standardului de viata si de sanatate. In fiecare zi, muncim cu dedicatie pentru a respecta promisiunea facuta clientilor nostri: aceea de a oferi lampa bactericida nr. 1 pentru eficienta in dezinfectie.

Infectiile nosocomiale sunt prima cauza de infectare cu diverse microorganisme periculoase. Aceste infectii sunt asociate spitalizarii si se datoreaza aglomeratiei din mediile inchise, a  nerespectarii standardelor de igiena sau manevrelor medicale invazise. Asa cum specifica si dna Doctor Daniela Diculencu, Medic Primar, Microbiolog, Doctor în Științe Medicale, Șef Laborator Clinic de Analize Medicale al Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași, intr-un interviu acordat echipei Biocomp. Va invitam sa vizualizati intreg interviul (click aici) si sa reflectati asupra beneficiilor oferite de lampile bactericide LBA pentru a avea o viata sanatoasa, intr-un mediu curat.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!