IML – Ai dreptul la sănătate şi la siguranţa locului de muncă!

Uscătorul automat de mâini, duşmanul sănătăţii
Uscătorul automat de mâini, duşmanul sănătăţii
26 iunie 2018
uv c waves
Despre lumina ultravioleta UV-C
2 septembrie 2018
IMG

CAMPANIA NAŢIONALĂ pentru DOTAREA INSTITUTELOR DE MEDICINĂ LEGALĂ (IML-uri) CU DISPOZITIVE BACTERICIDE UV-C

În anul 2017, serviciile de Medicină Legală din România erau într-o situaţie dramatică, cu 13% dintre autopsii ce nu se efectuau la sediul instituţiilor medico-legale, ci pe teritoriul judeţului, în condiţii mai mult sau mai puţin improvizate, conform raportul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML 2016). În plus, în aproximativ 20% dintre autopsii, medicii legişti trebuie să facă necropsia asupra unor cadavre cu risc biologic considerabil (TBC activ, Hepatita B şi C, SIDA, putrefacţie avansată), aspect ce pune în pericol viaţa personalului angajat.

Contaminarea cu agenţi patogeni periculoşi (virusuri, bacterii şi mucegaiuri) prezenţi şi transmişi, prin aer şi pe suprafeţe, se întâmplă permanent.

Vehiculul principal de transmitere îl reprezintă chiar persoanele şi lucrurile care ajung în interiorul unei instituţii (salariaţi, colaboratori, prestatori de servicii, curieri, materii prime, materiale care se introduc în unitate, maşini de transport cadavre, autovehicule laborator mobil, cadavre supuse autopsiei).

Ştim ca îţi pasă de sănătatea ta şi a familiei tale!

De aceea, îţi oferim o soluţie simplă să scapi de grija îmbolnavirilor!

Tehnologia luminii UV-C încorporată în dispozitivele BIOCOMP reprezintă cea mai puternică şi eficientă arma împotriva infecţiilor nosocomiale şi împotriva contaminarii şi transmiterii de la om la om a agenţilor patogeni periculoşi, fiind imperativă în protejarea cadrelor medicale, a specialiştilor şi a familiilor lor.
Dezinfecţia microaeroflorei prin intermediul luminii UV-C are un aspect primordial prin stoparea răspândirii agenţilor patogeni periculoşi în cadrul unităţilor medicale.

Compania Biocomp întâmpină problematica infecţiilor şi a răspândirii microorganismelor patogene în spitale, clinici, cabinete medicale, prin producerea şi dezvoltarea gamei de LĂMPI şi DISPOZITIVE BACTERICIDE, tehnologie de ultimă oră, cu efect bactericid incontestabil de 99,99% asupra microaeroflorei.
Compania BIOCOMP a dezvoltat o serie de lămpi bactericide specializate, disponibile în gama CLASIC şi gama ECONOMIC, care conţin:

Lămpile bactericide de tip LBA deschise – fixe sau mobile – (ce se utilizează în lipsa personalului) utilizabile pentru dezinfecţia suprafeţelor (podelelor, pereţilor, meselor de autopsie, căzilor de spălare, containerelor pentru păstrarea cadavrelor, trolerelor de instrumente, rafturilor, blaturilor de lucru din laboratoare, suprafeţelor birourilor şi a scaunelor, tastaturilor, toaletelor, băilor etc.). Aceste lămpi bactericide au tuburi UV-C cu garantie de 9.000h de funcţionare eficientă pentru dezinfecţie 99.99%.

BIOCOMP este singurul producător care oferă tuburile bactericide din componenţa dispozitivelor cu teacă specială din Teflon care împiedică împrăştierea cioburilor în cazul unei spargeri accidentale!

Lămpile bactericide de tip LBAG cu grile, special concepute pentru dezinfecţia aerului permanent (24/7), în prezenţa activităţii personalului în totală siguranţă, pentru holuri, birouri, săli autopsiere, laboratoare, depozite cadavre, toalete, băi etc. Aceste lămpi bactericide au tuburi UV-C cu garanţie de 18.000h funcţionare eficientă pentru dezinfecţie 99.99%.
Avantajele de eficienţă, economie şi siguranţă sunt considerabile, consumul de energie fiind foarte mic, fara reziduuri sau produşi toxici, şi eliminând nevoia achiziţionării unor antiseptice costisitoare, alături de reducerea efortului depus de către personalul uman implicat în procesul dezinfecţiei.

BIOCOMP a dezvoltat, pe lânăa produsele de serie, o noua gamă de produse specializate, unice pentru domeniul medical:

Dispozitivul BIO-BOX – pentru dezinfecţie efecte personale mici ale salariaţilor care trec din zona murdară în zona curată (brăţări, inele, ceasuri, telefoane mobile, lanţuri etc). Sunt cutii de dezinfecţie cu acţionare pe bază de senzor, în care salariaţii, la intrarea în zona curată, îşi dezinfectează într-un minut aceste efecte personale care transportă agenţi patogeni periculoşi.

Dispozitivul BIO-AIR REFLECT – pentru dezinfecţia specială a aerului din sălile, unde condiţionarea aerului se face cu agregate speciale, cu amplasare agăţată de tavan, în fata agregatelor de condiţionare a aerului.

Dispozitivul MAXI 360 – pentru dezinfecţia rapidă şi eficientă a spaţiilor cu încărcătură microbiana mare (infecţii nosocomiale etc.) în maxim 10 minute, special pentru săli de operaţii, morgă, săli autopsiere etc.

Lampa bactericidă TRANSCLEANPRODUS UNICAT! – dedicat dezinfecţiei eficiente permanente a aerului în autovehiculele de transport cadavre sau deşeuri medicale periculoase cu alimentare special la instalaţia maşinii, de 12 sau 24 de V.

Lampa bactericidă LBAG DELUXE – PRODUS UNICAT! – dispozitiv de dezinfecţie a aerului în prezenţa oamenilor, pentru birouri şi săli de şedinţă, cu carcasă din PAL, în orice decor de lemn, pentru adaptarea la mobilierul existent.

Menţiune importantă:

Lămpile bactericide pot fi accesorizate şi cu dispozitive de pornire/oprire de la distanţă prin telecomandă, countere ore funcţionare integrate, programatoare de timp etc. pentru eficienţa crescută a gradului de utilizare a acestora. De asemenea, BIOCOMP furnizează şi alte dispozitive bactericide personalizate la dorinţa şi specificităţile clientului.

Compania BIOCOMP s-a specializat, de peste 27 de ani, în producerea şi oferirea de soluţii integrate de dezinfecţie eficiente şi 100% ecologice pentru unităţile ce activează în sectorul medical, producând o gamă completă de dispozitive de dezinfecţie cu lumină ultravioletă UV-C de ultimă generaţie, respectând standardele şi normele internaţionale.

Astăzi, suntem parteneri şi furnizori pentru peste 70% din unităţile medicale de stat şi private din România, asigurându-le protecţia epidemiologică adecvată, cu eficienţă de 99,99% dovedită cu teste de sanitaţie.

Compania BIOCOMP este acreditată ISO 9001:2015 de către DEKRA Germania şi este liderul pieţei naţionale, asigurând în mod unic 3 ani garanţie generală şi 10 ani service postgaranţie, de la 9.000 până la 18.000 de ore de funcţionare eficientă şi garantată a tuburilor bactericide, serviciul Buy-Back, şi multe alte servicii şi facilităţi.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!