IML- AI DREPTUL LA SANATATE SI LA SIGURANTA LOCULUI DE MUNCA!

Descoperă noul Catalog de produse şi servicii BIOCOMP
26 iulie 2018
Toamna fără Boli în mediul educaţional
BIOCOMP lansează campania Toamna fără Boli în mediul educaţional!
3 septembrie 2018

IML- AI DREPTUL LA SANATATE SI LA SIGURANTA LOCULUI DE MUNCA!

– CAMPANIA NATIONALA pentru DOTAREA INSTITUTELOR DE MEDICINA LEGALA (IML-uri) CU DISPOZITIVE BACTERICIDE UV-C-

In anul 2017, serviciile de Medicină Legală din România erau într-o “situaţie dramatică”, cu 13% dintre autopsii ce nu se efectuau la sediul instituţiilor medico-legale, ci pe teritoriul judeţului, în condiţii mai mult sau mai putin improvizate, conform raportul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML 2016). În plus, în aproximativ 20% dintre autopsii, medicii legişti trebuie să facă necropsia asupra unor cadavre cu risc biologic considerabil (TBC activ, Hepatita B şi C, SIDA, putrefacţie avansată), aspect ce pune in pericol viata personalul angajat.

Contaminarea cu agenti patogeni periculosi ( virusuri, bacterii si mucegaiuri ) prezenti si transmisi, prin aer si pe suprafete, se intampla permanent.

Vehiculul principal de transmitere il reprezinta chiar persoanele care vin in interiorul unei institutii (salariati, colaboratori, prestatori de servicii, curieri, materii prime, materialele care se introduc in unitate, masini de transport cadavre, autovehicule laborator mobil, cadavrele supuse autopsiei).

Stim ca iti pasa de sanatate ta si a familiei tale!

De aceea, iti oferim o solutie simpla sa scapi de grija imbolnavirilor!

Tehnologia luminii UV-C incorporata in dispozitivele BIOCOMP reprezinta cea mai puternica si eficienta arma impotriva infectiilor nosocomiale si impotriva contaminarii si transmiterii de la om la om a agentilor patogeni periculosi, fiind imperativa in protejarea cadrelor medicale, a specialistilor si a familiilor lor.
Dezinfectia microaeroflorei prin intermediul luminii UV-C are un aspect primordial prin stoparea raspandirii agentilor patogeni periculosi in cadrul unitatilor medicale.

Compania Biocomp intampina problematica infectiilor si a raspandirii microorganismelor patogene in spitale, clinici, cabinete medicale, prin producerea si dezvoltarea gamei de LAMPI si DISPOZITIVE BACTERICIDE, tehnologie de ultima ora, cu efect bactericid incontestabil de 99,99% (2log) asupra microaeroflorei.
Compania BIOCOMP a dezvoltat o serie de lampi bactericide specializate, disponibile in gama CLASIC si gama ECONOMIC, care contin:

Lampile bactericide de tip LBA deschise – fixe sau mobile – (ce se utilizeaza in lipsa personalului) utilizabile pentru dezinfectia suprafetelor (podelelor, peretilor, meselor de autopsie, cazilor de spalare, containerelor pastrare cadavre, trolerelor de instrumente, rafturilor, blaturilor de lucru laboratoare, suprafetei birourilor si scaunelor, tastaturii IT, toalete, bai, etc). Aceste lampi bactericide au tuburi UV-C cu garantie de 9.000h de functionare eficienta pentru dezinfectie 99.99%.

BIOCOMP este singurul producator care ofera tuburile bactericide din componenta dispozitivelor cu teaca speciala din Teflon care impiedica imprastierea cioburilor in cazul unei spargeri accidentale!

Lampile bactericide de tip LBAG cu grile, special concepute pentru dezinfectia aerului permanent 24/7 in prezenta activitatii personalului in totala siguranta, pentru holuri, birouri, sali autopsiere, laboratoare, depozite cadavre, toalete, bai, etc. Aceste lampi bactericide au tuburi UV-C cu garantie de 18.000h functionare eficienta pentru dezinfectie 99.99%.
Avantajele de eficienta, economie si siguranta sunt considerabile, consumul de energie fiind foarte mic, fara reziduuri sau produsi toxici, si eliminand nevoia achizitionarii unor antiseptice costisitoare, alaturi de reducerea efortul depus de catre personalul uman implicat in procesul dezinfectiei.

BIOCOMP a dezvoltat, pe langa produsele de serie, o noua gama de produse specializate, unice pentru domeniul medical:
Dispozitivul BIO-BOX – pentru dezinfectie efecte personale mici ale salariatilor care trec din zona murdara in zona curata (bratari, inele, ceasuri, telefoane mobile, lanturi, etc). Sunt cutii de dezinfectie cu actionare pe baza de senzor, in care salariatii, la intrarea in zona curata, isi dezinfecteaza in 1 minut aceste efecte personale care transporta agenti patogeni periculosi.

Dispozitivul BIO-AIR REFLECT – pentru dezinfectia speciala a aerului din salile, unde conditionarea aerului se face cu agregate speciale cu amplasare agatata de tavan in fata agregatelor de conditionarea a aerului.

Dispozitivul MAXI 360 – pentru dezinfectia rapida si eficienta a spatiilor cu incarcatura microbiana mare (infectii nosocomiale, etc.) in maxim 10 minute, special pentru sali de operatii, morga, sali autopsiere, etc.

Lampa bactericida TRANSCLEANPRODUS UNICAT!– dedicat dezinfectiei eficiente permanente a aerului in autovehiculelor transport cadavre sau deseuri medicale periculoase cu alimentare special la instalatia masinii, de 12 sau 24 de V.

Lampa bactericida LBAG DELUXE– PRODUS UNICAT!– dispozitiv de dezinfectie a aerului in prezenta oamenilor, pentru birouri si sali sedinta cu carcasa din PAL, in orice décor de lemn, pentru adaptarea la mobilierul existent.

Mentiune importanta:

Lampile bactericide pot fi accesorizate si cu dispozitive de pornire/oprire de la distanta prin telecomanda, countere ore functionare integrate, programatoare de timp, etc. pentru eficienta crescuta a gradului de utilizare a acestora. De asemenea, BIOCOMP furnizeaza si alte dispozitive bactericide personalizate la dorinta si specificitatile clientului.

Compania BIOCOMP s-a specializat, de peste 27 de ani, in producerea si oferirea de solutii integrate de dezinfectie eficiente si 100% ecologice pentru unitatile ce activeaza in sectorul medical, producand o gama completa de dispozitive de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C de ultima generatie, respectand standardele si normele internationale.

Astazi, suntem parteneri si furnizori pentru peste 70 % din unitatile medicale de stat si private din Romania, asigurandu-le protectia epidemiologica adecvata, cu eficienta de 99,99 % dovedita cu teste de sanitatie.

Compania BIOCOMP este acreditata ISO 9001:2015 de catre DEKRA Germania si este liderul pietei nationale, asigurand in mod unic 3 ani garantie generala si 10 ani service postagarantie, de la 9.000 pana la 18.000 de ore de functionare eficienta si garantata a tuburilor bactericide, serviciul Buy-Back, si multe alte servicii si facilitati.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *